Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Εργατικό ατύχημα μηχανοδηγού στον Παλαιοφάρσαλο

Ηλεκτροπληξία υπέστη συνάδελφος  μηχανοδηγός κατά την αλλαγή μηχανών στον σταθμό του Παλαιοφάρσαλου από άγνωστη αιτία προς το παρόν
Ο συνάδελφος νοσηλεύεται   στο Παπανικολαου στην Θεσ/κη και του γίνονται εξετάσεις. Μιλήσαμε μαζί του  και ελπίζουμε σύντομα να τελειώσει θετικά  η υπόθεση της υγείας του.Δεν αναμένεται όμως να πάρει εξιτήριο σήμερα από όσα μας είπε..
ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ( στέκι το οποίο απέφυγε  αρχικά να αναφέρει το εργατικό ατύχημα..γιατί άραγε;;και παρά μόνο σήμερα   στις 11:30 το πρωί και μετά την ανάρτηση μας που τους αποκάλυπτε έκαναν προσθήκη για το εργατικό ατύχημα)έχουμε να πούμε..

Επισκέπτη στον Παλαιοφάρσαλο  ...είπε ο σκύλος στην ουρά του ....
Είναι προκλητκό να διαβάζεις για επιτακτικές ανάγκες που οχι μόνο ξεχάστηκαν αλλά  και επιπλέον να   επικαλούνται τις παραλείψεις-αδυναμίες-κενά -ανικανότητα  άλλων...και να προσπαθούν να αραιώσουν την ευθύνη τους με την...ομαδική ενοχή   ...
Φταιω γιατί φταίμε όλοι ο νέος  τρόπος  με τον οποίο προσπαθούν να  επιμερίσουν ευθύνες  ώστε να μην φανούν οι δικές τους.
5 χρόνια δεν έχει επισκέπτη ο Δομοκός και  ο Παλαιοφάρσαλος..μας λένε
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ +ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ  ΑΠΟ ΤΑ 5 ;
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;
Η απάντηση είναι... ΤΙΠΟΤΑ

Η εντατικοποίηση  της εργασίας των μηχανοδηγών είναι πραγματικότητα.
Οι μηχανοδηγοί φορτώνονται συνεχώς ευθύνες  και κινδυνεύουν κάθε μέρα.
Η εργοδοσία ελαστικοποιεί το πλέγμα ασφάλειας της εργασίας.
Ζητούν από τον εργαζόμενο κάθε μέρα και πιο πολλά.
Τα εργατικά ατυχήματα πληθαίνουν στους χώρους δουλειάς.
ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ 

 ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ