Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Συνεχίζει τον κατήφορο του το στέκι της εργοδοσίας

Είναι εξόχως προκλητικό μετά την  υποτιθέμενη  και αυτοδιαφημιζόμενη επιτυχία του ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ (και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έλξης) στην οποία κατάφερε να τον υπερψηφίσουν 90 από τους 278 μηχανοδηγούς να ασχολείται με την ΑΣΚΕ και την παρουσία της στις συνελεύσεις μέσα από το στέκι του .
Αθήνα -Πάτρα -Κιάτο 2 μέλη του ΔΣ της ΠΕΠΕ από  την συνεξέλιξη δεν ήρθαν στις συνελεύσεις..
Ο ίδιος ο πρόεδρος  απέφυγε να παραστεί στην συνέλευση  του Κιάτου όταν έμαθε ότι θα καταψηφιστεί με διάφορες δικαιολογίες.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ και όπου φύγει -φύγει

Δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση μελών της ΑΣΚΕ τα οποία πραγματοποίησαν οχι κοινή γραμμή όπως θα ήθελε το στέκι της εργοδοσίας αλλά κοινή λογική.
Στην ερώτηση της ΑΣΚΕ στην συνέλευση στο Ρέντη τι έχει να γράψει στην λευκή σελίδα του απολογισμού του σωματείου ο πρόεδρος  της ΠΕΠΕ δεν είπε τίποτα..
Ο Γενιδούνιας κατάπιε την γλώσσα του...
Του ζητήθηκε να μας πεί ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και φάνηκε σε όλους ο έκδηλος  εκνευρισμός του..
Πες μας πρόεδρε κατι για να δούμε αν θα το καταψηφίσουμε ή οχι...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ... 
Πως να πει άλλωστε αφού έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τις αποφάσεις του ΣΤΑ και το μόνο που τον νοιάζει είναι να δικαιολογεί την κυβέρνηση ,τον κο Σπίρτζη και την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Στην κριτική η αντοχή των ηγετικών στελεχών  της συνεξέλιξης φαίνεται λίγη και επιλέγουν πάντα την τακτική της σπίλωσης και της λάσπης..
Φαντάζονται διάφορα κάποιοι που αλλάζουν τα κόμματα και τις παρατάξεις σαν τα πουκάμισα..
Μήπως είναι αυτοί που προσπαθούν να κρύψουν το παρελθόν τους και  κατεβάζουν από το facebook  φωτογραφίες (ίσως να τις βγάλουμε στην φόρα κάποια στιγμή) εναγκαλισμού με υπουργούς του ΠΑΣΟΚ σε μπαράκι  με το ποτάκι  στο χέρι (αν και μαθαίνουμε οτι μεχρι και προσφατα τους έπαιρναν τηλέφωνο) ή κατεβάζουν φωτογραφίες με σημαίες του ΠΑΚ!!!  ενώ αλλοι με επιλεκτική αμνησία δεν θυμούνται γιατι ειχαν γραφτεί στην ΔΑΚΕ και πολλά τέτοια... χαριτωμένα..
Τι να πείς για τους γυρολόγους και  τα γιουσουφάκια της εξουσίας;
Οι πόρτες των άλλων κομματων και των παρατάξεων είναι ανοιχτές για αυτούς που έχουν κάνει το ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ  ...Αθήνα-Κολιάτσου..
Η ΑΣΚΕ ,το ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών παραμένουν οι μόνες δυνάμεις που υπερασπίζονται τον σιδηρόδρομο και τους σιδηροδρομικούς.
Είναι οι μόνες δυνάμεις που λένε στους σιδηροδρομικούς την αλήθεια.Που τους ενημερώνουν για τα σχέδια της ΕΕ και της κυβέρνησης που θέλουν τους εργαζόμενους σκλάβους και τον σιδηρόδρομο μέσο πλουτισμού και όχι κοινωνικό αγαθό.
Στην μεγάλη τους πλειοψηφία οι μηχανοδηγοί αποδέχονται οτι είχε  δίκιο στο 100%  η ΑΣΚΕ σε όσα τους έλεγε για αυτά που έρχονται..
Ξέρουμε οτι ενοχλούμε την φιλοκυβερνητική και εργοδοτική παράταξη  της συνεξέλιξης ..
Ξέρουμε την προσωπική εμπάθεια του Γενιδούνια όταν ζητούσε να μην μπει ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ σε αγωγή των μηχανοδηγών που ο Γενιδούνιας θεωρούσε δική του!!!
Λίγο μας νοιάζουν τα εσώψυχα του καθενός...Αλλωστε τους μαθανε όλοι
Παραμένουμε στον αγώνα για την ανατροπή 
Παραμένουμε στον αγώνα για την λαική εξουσία.
Παραμένουμε στον αγώνα για τον σιδηρόδρομο λαική περιουσία
Παραμένουμε στον αγώνα για σσε σύμφωνα με τις ανάγκες των εργαζομένων
Παραμένουμε στον αγώνα για δωρέαν παιδεία-υγεία -ασφάλιση
Παραμένουμε στον αγώνα για δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Παραμένουμε στον αγώνα για αποδέσμευση από την ΕΕ 
Παραμένουμε στον αγώνα κατά του κεφαλαίου και των μονοπωλίων
Αυτα αποτελούν ιερό σκοπό Αποτελούν δεσμευση ζωής μέχρι εσχάτων και δεν μπαίνουν ουτε  πληστειριασμό ουτε ξεπουλιούνται για καρέκλες..
Αν μπορούν ας το κανουν και αυτοί..
ΜΠΟΡΟΥΝ;
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ