Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Σε δύο εβδομάδες η απόφαση των «Ρωσικών Σιδηροδρόμων» για ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Η εταιρία «Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι» (RZD) θα αποφασίσουν εντός των επομένων δύο εβδομάδων εάν θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση των ελληνικών σιδηροδρόμων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ρωσικού ομίλου Ολέγκ Μπελοζόροφ.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Novosti, ο ρώσος μάνατζερ υπενθύμισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ότι η RZD είχε λάβει μέρος στον πρώτο γύρο του διαγωνισμού, καταθέτοντας μη δεσμευτική πρόταση, με στόχο να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες για την προς ιδιωτικοποίηση ελληνική εταιρία.
«Σήμερα, η επιχείρησή μας προβαίνει σε ανάλυση των δεδομένων, μεταξύ των οποίων και οι παραγωγικές δραστηριότητες, ώστε να υπάρξει σωστή απεικόνιση, όχι μόνο με βάση τα στοιχεία που πήραμε, αλλά και από τεχνικής πλευράς», σημείωσε ο Ολ. Μπελοζόροφ.
Επεσήμανε, πάντως, ότι προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική απόφαση. «Σχεδιάζουμε να αναλώσουμε άλλες δύο εβδομάδες ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, που θα μας επιτρέψει να λάβουμε αποφάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της RZD, τονίζοντας πάντως: «Θα πάμε στο πρόγραμμα μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα καταλάβουμε πως έχει οικονομικά αποδοτικό χαρακτήρα».
fmvoice.gr