Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

«Για τους γραφικούς ντίλερ των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, μόνο χλεύη αξίζει»


«Για τους γραφικούς ντίλερ των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, μόνο χλεύη αξίζει», κάνει λόγο ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας με αφορμή το νέο αντικομμουνιστικό ντελίριο του «φασίστα με κοστούμι» Θ. Τζήμερου στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αττικής στο οποίο υπήρξε θέμα με περιεχόμενο την παράταση του ωραρίου για τους εμποροϋπαλλήλους στο Αιγάλεω.


Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας σημειώνει:

«Οι εμποροϋπάλληλοι έχουμε μπουχτίσει από τις “Λευκές Νύχτες”, τις εκπτωτικές περιόδους που γινόμαστε λάστιχο, την κυριακάτικη εργασία που γενικεύεται, τις μέρες πριν και μετά τη “Μαύρη” Παρασκευή. Μπροστά στην εορταστική περίοδο και στις απογραφές ξεχνάμε τι σημαίνει ξεκούραση, ελεύθερος χρόνος, οικογένεια, προσωπική ζωή.

Μπροστά σε όλη αυτή την πραγματικότητα, δεν μας έφταναν τα αφεντικά και ο εργοδοτικός συνδικαλισμός που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, έχουμε και τους κουστουμαρισμένους Νάρκισσους που νομίζουν πως η Γη γυρίζει γύρω τους.

Όταν δεν σκίζει αφίσες και δεν στέλνει επιστολές στην Μέρκελ, ο σύγχρονος διανοητής του πληκτρολογίου, βγάζει χολή στο άκουσμα των λέξεων εργατικά δικαιώματα και διεκδίκηση.

Για τους γραφικούς ντίλερ των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, μόνο χλεύη αξίζει».

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ