Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Πανηγυρίζουν οι εργοδοτικοί που βγήκαν παράνομες οι απεργίες

Όπως είχαμε αναφερει δεν μας κάνει καμία εντύπωση ο βρωμερός ρόλος μιας συγκεκριμένης   κλίκας εργοδοτικών συνδικαλιστών εναντίον των εργαζόμενων στην τεχνική βάση.
Η δυσωδία που αναδύουν είναι αυτή της   μπόχας  από  σάπια ,παλιά-νέα φθαρμένα υλικά και ως γνωστόν οι άδειοι τενεκέδες  είναι αυτοί που κάνουν τον μεγαλύτερο θόρυβο..


Ενώ η τεχνική βάση αγωνίζεται για την υπογραφή σσε αντί λοιπόν να της συμπαρασταθούν και να ενισχύσουν τον αγώνα της ,την υπονομεύουν και πανηγυρίζουν προκλητικά  όταν τα δικαστήρια βγάζουν παράνομες τις απεργίες .
Και την  υπονομευουν με απροκάλυπτο τρόπο αφού  όπως αποκαλύπτει ανακοίνωση του Λαρισαικού , στο δικαστήριο που θα έκρινε την νομιμότητα των απεργιών ενίσχυσαν την πλευρά της εργοδοσίας  αφού  ο νομικός σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του δικαστηρίου κατέθεσε έγγραφο  όπου  τα σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  άρουν  την εξουσιοδότηση τους   στην ΠΟΣ. 

Το παράδοξο είναι ότι ενώ  η  φιλεργοδοτική κλίκα απέστειλε  στις εργοδοσίες  επιστολή άρσης της εξουσιοδότησης προς την ΠΟΣ  , σε αυτήν  που την αφορά η εξουσιόδότηση  (δλδ την ομοσπονδία ) δεν απέστειλε τίποτα !!με αποτέλεσμα να γελάει όλος ο σιδηροδρομικός κόσμος με την κατάντια τους.
Πως το είπαν  την Κυριακή ;!!!!!! «Με βάση πληροφορίες μας η ελληνική δικαιοσύνη  έκρινε παράνομες τις απεργίες» !!.. 
Κυριάκάτικα συνάδελφοι είχαν φροντίσει να ενημερωθούν νωρίς νωρίς καθώς ..«τους έκαιγε» να μην βγουν νόμιμες οι απεργίες..

Ο συνδικαλιστικός βόθρος που αποτελούν κάθε μέρα που περνάει απογυμνώνεται στα μάτια των εργαζόμενων.

Στόχος τους με μπροστάρηδες σωματεία που ελεγχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να διαλύσουν  όσα σωματεία και  ομοσπονδίες  δεν ελέγχουν και να παραδώσουν  τους εργαζόμενους στις εργοδοσίες κυριολεκτικά στο πιάτο.Και όλο αυτό  το θέατρο ξετυλίγεται μπροστά τα μάτια μας  ενω παριστάνουν τους διαμαρτυρόμενους,τους οργισμένους,τους αδικημένους.
Στην πραγματικοτητα όμως αυτό είχαν σχεδιάσει εξαρχής.Μην σας ξεγελούν.

Για αυτό και κάθε  συνδικαλιστική αξία  εξαιτίας τους μηδενίστηκε και απαξιώθηκε.Η συνδικαλιστική αντιπαράθεση έγινε ανώνυμο σχόλιο και καραγκιοζ μπερντές.Τα επιχειρήματα αντικαταστάθηκαν από εμμονικά συνθήματα και πομπώδη ανορθόγραφα λογύδρια .
Ο δεκάρικος λόγος περί νοθείας  είναι τρανή απόδειξη οτι έχουν προσωπική ατζέντα και όσα συμβαίνουν  γινονται για την καρέκλα που κατά γενική ομολογία  οι ίδιοι στέρησαν από τον ευατό τους .Και συνάδελφοι να το θυμάστε  για μερικούς η καρέκλα είναι πολυ σημαντικότερη από την αξιοπρέπεια .
Η  αναξιοπρεπή τους στάση και ο εργοδοτισμός τους  είναι αυτά που που θα μείνουν στην σιδηροδρομική συνδικαλιστική ιστορία ως οι μελανές  σελίδες της .