Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

O οχετός των ΜΜΕ που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

ΟΛΑ με την ίδια υπογραφή!!!
«Ποιος είναι ο προδότης της Αριστεράς; Ο Αλέξης ή αυτοί που παρέδωσαν τη χώρα μετά την απελευθέρωση στους ξένους (...) Η Αριστερά του ΕΑΜ, η Αριστερά του ΕΛΑΣ, μαζί με το ΚΚΕ (...) οδήγησαν τη χώρα στον καταραμένο και αιματοβαμμένο εμφύλιο (...) Το ΚΚΕ ήξερε ότι ο Στάλιν είχε πουλήσει την Ελλάδα στους συμμάχους του, τους Αγγλους (...) Η Ελλάδα έχασε το πιο τίμιο, εργατικό, και προοδευτικό κομμάτι της, το οποίο ντροπιασμένο κατέληξε στις Ανατολικές χώρες, οι οποίες αφού τους αφόπλισαν, τους έβαλαν σε παράγκες και τους υποχρέωσαν να σκάβουν την ξένη γη, για να ζήσουν, γι' αυτό και μόλις τους το επέτρεψαν οι συνθήκες γύρισαν όλοι πίσω στην πατρίδα και δεν έμεινε κανένας στο παραπέτασμα (...) Από την άλλη πλευρά έχουμε τον Αλέξη. 
Ενα νέο χαρισματικό άνθρωπο, που ο καλός Θεός της Ελλάδας μας τον έστειλε (...) Ρε κορόιδα Αριστεροί, μήπως αν όλοι βοηθούσαμε αυτό το παιδί θα μπορούσε τώρα να μας είχε ξελασπώσει;»
 Υπογραφή Γιώργος Α. Κουρής, στο «Kontra News».

Ο γνωστός Κουρής του πάλαι ποτέ «αυριανισμού» στα καλύτερά του. Το πρόβλημα δεν είναι ο Κουρής. Το πρόβλημα είναι η κυβέρνηση, που ο Κουρής αποτελεί καταφύγιό της. Αλλωστε, ο Κουρής πάντα τη δουλειά του έκανε, να στηρίζει δηλαδή με νύχια και με δόντια τους κάθε φορά εκλεκτούς του κεφαλαίου και να καλλιεργεί το μίσος απέναντι στο λαϊκό κίνημα...