Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκινά μελέτη της ΕΡΓΟΣΕ για την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής Κορωπί -Λαύριο


ΘΕΜΑ:Συγκρότηση Επιτροπής Σύνταξης Τευχών Δημοπράτησης για την κατάθεση Τεχνικού Δελτίου (Τ.Δ.) με τίτλο:
« Τεχνικός Σύμβουλος υποβοήθησης της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ στην σύνταξη των απαιτουμένων μελετών του έργου: Κατασκευή της προαστιακής Σιδηροδρομικής Γραμμής από τον κόμβο Κορωπίου (Χ.Θ. 10+800) έως τον τερματικό σταθμό του Λιμένα Λαυρίου (Χ.Θ. 42+800) για την δημοπράτηση αυτού με το σύστημα Μελέτη- Κατασκευή» (Α.Δ. 10239)
Σχετ:Με σκοπό την κατάθεση Τεχνικού Δελτίου (Τ.Δ.), συγκροτείται Ομάδα Εργασίας Σύνταξης Τευχών Δημοπράτησης με τους κάτωθι:


1. Κο Αναστασάκη Μιχαήλ, Προϊστάμενο του Τμήματος Σιδηροδρομικών Έργων/ Διεύθυνσης Mελετών
2. Κο Ξουραφά Βασίλειο, Προϊστάμενο του Τμήματος Τοπογραφικών και Απαλλοτριώσεων
3. Κα Βεργοπούλου Αικατερίνη, στέλεχος της Διεύθυνσης Mελετών
4. Κο Καραμπογιά Ιωάννη, στέλεχος της Διεύθυνσης Mελετών
Πληροφορίες : κα. Ε. Κανελλοπούλου -
Τον συντονισμό, την παρακολούθηση και την σύγκλιση συνεδριάσεων της Επιτροπής, θα έχει ο Κος Αναστασάκης Μιχαήλ
Η ως άνω Επιτροπή θα εργαστεί για την σύνταξη του Τεχνικού και Οικονομικού αντικειμένου των εν θέματι Τευχών Δημοπράτησης, σύμφωνα με το «Π.Δ. 4/14-1-02(ΦΕΚ Α 3): Εκτέλεση ενεργειών τεχνικής βοήθειας στήριξης και διαχείριση των αντίστοιχων πόρων» και την «Απόφαση Αριθμ. 51540/ΕΥΣΣΑΑΠ 3628/26 Νοεμβρίου 2010: Καθορισμός των στοιχείων των προγραμμάτων τεχνικής υποστήριξης της εφαρμογής και της διαδικασίας υποβολής και έγκρισής τους».
Αντικείμενο της Επιτροπής είναι η σύνταξη όλων των απαιτουμένων τευχών και στοιχείων για την προκήρυξη διαγωνισμού Τεχνικού Συμβούλου υποβοήθησης της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ για τη σύνταξη των απαιτουμένων μελετών του έργου «Κατασκευή της προαστιακής Σιδηροδρομικής Γραμμής από τον κόμβο Κορωπίου (Χ.Θ. 10+800) έως τον τερματικό σταθμό του λιμένα Λαυρίου (Χ.Θ. 42+800) για την δημοπράτηση αυτού με το σύστημα Μελέτη-Κατασκευή».
Οι απαιτούμενες μελέτες είναι:
 Συμπληρωματικές τοπογραφικές εργασίες.
 Προμελέτη χάραξης.
 Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.
 Μελέτη κτηματολογίου.
Η Επιτροπή θα υποβάλει για έλεγχο στην Διευθυνση Μελετών, το αργότερο έως την 01-02-2016, τα σχέδια των Τευχών Δημοπράτησης. Μετά από τον προαναφερόμενο έλεγχο, τα ως άνω αναφερθέντα στοιχεία, υπογεγραμμένα από τους συντάκτες τους και από τον αρμόδιο Διευθυντή Μελετών, θα διαβιβαστούν σε έγγραφη και σε ηλεκτρονική μορφή, το αργότερο έως την 05-02-2016, στην Διεύθυνση Συμβάσεων και Προμηθειών.
Ακολούθως, έως την 15-02-2016 από την κα Δάφνη Προβοπούλου, Προϊσταμένη του Τμήματος Διαγωνισμών Προμηθειών της Διεύθυνσης Συμβάσεων και Προμηθειών, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, ώστε εν συνεχεία αυτά να κατατεθούν με το Τ.Δ. στη Διαχειριστική Αρχή.
Σημειώνεται η ανάγκη της μορφοποίησης των παραδοτέων εγγράφων (γραμματοσειρά, στοιχειοθέτηση κειμένου κλπ) κατά την ηλεκτρονική επεξεργασία τους, συμφώνως προς τα υποδείγματα τα οποία έχουν ήδη παρασχεθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) από την Διεύθυνση Συμβάσεων & Προμηθειών.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΔΑΦΝΗ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ
Η ΠΡΟЇΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ