Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Βρωμιά και συκοφαντία από ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ


Επειδή η «ελπίδα» γρήγορα μετατράπηκε σε απάτη και αποκαλύφτηκε πια σε όλους ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι τελικά άλλη μια αντιλαϊκή κυβέρνηση, διάφορα ΜΜΕ και όλα όσα στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και κατά συνέπεια την αντιλαϊκή πολιτική του, αντικειμενικά θα επιτεθούν, θα συκοφαντήσουν τους λαϊκούς αγώνες και το ΚΚΕ που τους στηρίζει.
Για παράδειγμα η εφημερίδα «Kontra News», που εδώ και καιρό στηρίζει τον Τσίπρα περισσότερο κι απ' τους υπουργούς του...

Ποια είναι η ενημέρωση που παρέχει στο ακροατήριό της η «ανεξάρτητη» και «αντιδιαπλεκόμενη» εφημερίδα, τη στιγμή που η κυβέρνηση που στηρίζει, ξεθεμελιώνει ό,τι έχει απομείνει στην Κοινωνική Ασφάλιση, βάζει με το τσουβάλι νέους φόρους σε όλο το λαό και καλεί το ΝΑΤΟ να αναλάβει κουμάντο στο Αιγαίο; Από το πρωτοσέλιδό της καθυβρίζει τους αγρότες, που δίνουν πραγματικά μια μάχη επιβίωσης απέναντι στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, ότι «τα σπάγαν όλο το βράδυ στα μπουζούκια»! Η «Ημερήσια Αντιμνημονιακή Εφημερίδα», όπως τολμηρά να αυτοπροσδιορίζεται, δεν είδε τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των αγροτών και εργατών, αλλά είδε... την «κάθοδο» στα μπουζούκια!

Ενώ, ακόμα, «ανακάλυψε» δήθεν ομιλία του Κουτσούμπα στο Σύνταγμα. Βέβαια, τέτοια ομιλία ουδέποτε έλαβε χώρα. «Ανακάλυψε», επίσης, αποδοκιμασίες κατά του Δημήτρη Κουτσούμπα από τους αγρότες στο Σύνταγμα (!), σε ένα σχόλιό της - καρμπόν με τα γραφόμενα στα site της Χρυσής Αυγής. Στο ίδιο σχόλιο, η εφημερίδα αναφέρεται σε καπέλωμα της συγκέντρωσης από το ΚΚΕ, δίνοντας άλλοθι σε ορισμένες αγροτοσυνδικαλιστικές ηγεσίες που προσεγγίζουν την κυβέρνηση, αναμασώντας τη θεωρία της υποκίνησης των αγώνων. Η γνωστή μέθοδος του ψέματος, της συκοφάντησης των αγώνων, της επίθεσης στο ΚΚΕ που πρωτοστατεί σ' αυτούς.
Σε παρόμοιο μήκος κύματος και ο δημοσιογράφος, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου, που στην πρωινή εκπομπή του MEGA ανακάλυψε την «αποτυχία» των συγκεντρώσεων της Παρασκευής και του Σαββάτου, ενώ δικό του site, το TVXS - δήθεν ανεξάρτητο κι αυτό - χειροκροτά κάποιους σεσημασμένους και γνωστούς στον αγροτικό κόσμο συνδικαλιστές, που συνδιαλέγονται με την κυβέρνηση.
Το συμπέρασμα είναι αυτονόητο: Είναι αδύνατο κανείς να είναι και με την κυβέρνηση, το κεφάλαιο, την τρόικα και με την αλήθεια.
Ετσι είναι, όταν υπερασπίζεσαι την αντιλαϊκή πολιτική, κατρακυλάς στη συκοφάντηση των αγώνων και στην επίθεση στο ΚΚΕ. Περαστικά!
ριζοσπαστης