Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Mε ψήφους των ΑΣΚ και ΕΝΟΤΗΤΑΣ εγκρίθηκε η σσε από την ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εγκρίθηκε (σ.σ χαχα)  η σσε που πρότεινε η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την πλειοψηφία της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ που αποτελούνται από την ΑΣΚ (ΔΙΚΤΥΟ) και την Εκ-κίνηση
Η ΣΥΡΙΖΟ-ΕΝΟΤΗΤΑ όπως είναι γνωστή η  «ενιαία παράταξη»   σε όλο τον σιδηροδρομικό κόσμο και που υποστηρίζεται με «τα μπούνια» από την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  αφού είχε προκηρύξει απεργία την  προηγούμενη εβδομάδα για «διαφωνίες» της στο σχέδιο της σσε σε 7 σημεία μετά από πρόσκληση της διοίκησης για «τσάι και παξιμάδι»  ανέστειλλε στο «άψε σβήσε»  την απεργία .Τι πρωτότυπο!!!

Η πίεση βέβαια  των υπόλοιπων παρατάξεων της μειοψηφίας στο ΔΣ αλλά και της Ενωμένης Κίνησης ,  όπως και μεμονωμένων εργαζομένων τους ανάγκασε σε νέα προκήρυξη απεργίας αφού η διοίκηση δεν έκανε τίποτε δεκτό από τα 7 σημεία.Και αυτή όμως  η απεργία ανεστάλλη άρον άρον  αυτή την φορά για να καταλήξουν στην υπεψήφιση της σσε όπως την θέλει η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Το θέατρο που επαιζαν οι 2 παρατάξεις της ΑΣΚ και της Εκ-κίνησης ήταν γνωστό σε όλο τον σιδηροδρμικό κόσμο.Μέχρι και στοιχήματα έπεφταν για το πότε θα έκαναν την κωλοτούμπα σύμφωνα με τις οδηγίες των ...μπαμπάδων τους.
Μάλιστα η παράταξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ  μετά την έγκριση του σχεδίου της σσε  από την πλειοψηφία  της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  τα μέλη της ηγεσίας  άρχισαν να αυτοσυγχαίρονται μεταξύ τους  στα social media για την μεγάλη επιτυχία !!  που έφεραν αλλά και για  την σταθερότητα στις απόψεις τους κατά την διάρκεια της  διαπραγμάτευσης ενώ  από την άλλη εντελώς κυνικά ομολογούν οτι υπάρχουν και χαμένοι  σε αυτή την σσε .Ε..τι να κάνουμε την επόμενη φορά.!!!
Θέλουμε να συμφωνήσουμε απόλυτα για την σταθερότητα της παράταξης της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Υπήρξε και παραμένει σταθερά ο πιο ένθερμος υποστηρικτής των προτάσεων της εργοδοσίας ακόμα και στα πιο σκληρά σενάρια σσε που εμφανίστηκαν  και θα υπέγραφαν αν ειχαν την δυνατότητα οτιδήποτε  εδώ και καιρό.Απλά το καθυστέρησαν λίγο.
Στις  ηγεσίες  των εργοδοτικών σωματείων που «ίδρωσαν» για μας σώσουν  άλλη μια φορά αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο για την σσε τους ....