Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Aνακοίνωση ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ για την σσε στον ΟΣΕ

ΣΥNΔEΣMOΣ ΣIΔΗPOΔPOMIΚΩN «ΛAΡΙΣAΙKOΣ» 

ΜΕΓΑΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟ Δ.Ο. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,  ΠΕΙΡΑΙΑΣ  ΤΗΛ.: 4176508 
ΚΑΝΙΓΓΟΣ 6 - ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.: 106 77 - ΤΗΛ.: 3833672, 3833635,FAX:  3842068 
ΤΜΗΜΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ  – Ε.Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ - Γ.Σ.Ε.Ε. 
Α.Μ. 1192 

ΑΘΗΝΑ 3/10/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι, 

              Δεν μας κάνει πλέον έκπληξη για τον κατήφορο που έχει επιλέξει να πάρει η κυβερνητική συνδικαλιστική παράταξη του ΔΙΚΤΥΟΥ. Δεν βρήκε ″κανένα λόγο″ να βγάλει ανακοίνωση για την ΣΣΕ της ΕΕΣΣΤΥ που διασφαλίζει τους εργαζόμενους στην εταιρεία .   Δεν βρήκε ″κανένα λόγο″ να καταγγείλει την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το κλίμα τρομοκρατίας και φίμωσης στο Σύλλογο Συνταξιούχων Η ΕΝΟΤΗΤΑ (οι συνάδελφοι μετέφεραν  σε ανακοίνωση αυτά που συζητούνται στις αποβάθρες ).  Σιωπά επιδεικτικά για αυτά που συμβαίνουν στον σιδηρόδρομο τα τελευταία χρόνια.

            Αντίθετα δεν χάνει στιγμή να καταγγέλλει,  να διαβάλλει με ψεύδη το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα όπως θα έκανε και οποιοσδήποτε εξυπηρετεί κυβερνητικά-εργοδοτικά  συμφέροντα. 
           Κύριοι της Διοίκησης του  ΟΣΕ και συνάδελφοι του ΔΙΚΤΥΟΥ σας κάνουμε γνωστό ότι ο ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ με απόφαση της γενικής του συνέλευσης εξουσιοδοτεί την ΠΟΣ για διαπραγμάτευση της ΣΣΕ στον ΟΣΕ και καμία συνδικαλιστική παράταξη. 
          Καλούμε την διοίκηση του ΟΣΕ να μην προχωρήσει σε καμία συζήτηση με την κυβερνητική παράταξη του ΔΙΚΤΥΟΥ για την ΣΣΕ  γιατί σε αυτή την περίπτωση θα την χαρακτηρίσουμε υπονόμευση για υπογραφή ΣΣΕ με το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και κατά προέκταση εχθρική πράξη. 
          Θέλουμε να γνωρίζει η διοίκηση του ΟΣΕ ότι σε αυτή την περίπτωση θα απαντήσουμε αγωνιστικά, αυτή την φορά θα είμαστε πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που θα στηθεί, όπως συνέβη στην τελευταία κινητοποίηση. 

Καλούμε τους συναδέλφους να συσπειρωθούν και να διαφυλάξουν την ενότητα του Σωματείου  και της ΠΟΣ.



ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ