Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Ο συνάδελφος Νικολόπουλος Παναγιώτης σε νέα επιστολή του μας λέει

Ο συνάδελφος Νικολόπουλος Π μας απέστειλε νέα επιστολή απάντηση μετά τα όσα απαράδεκτα  και πρωτοφανή δημοσίευσε το γνωστό στέκι  για τις καταγγελίες που είδαν το φως για την έδρα του Κιάτου.Το στέκι και οι εργοδοτικοί και κυβερνητικοί διαχειριστές του με χυδαίο τρόπο «ανακάλυψαν» παράγκες και αχάριστους ανάμεσα σε μηχανοδηγούς !!! που σε λίγο θα φτάσουν τα 40 χρόνια υπηρεσίας.Με παντελή έλλειψη σεβασμού απέναντι τους  «οι χθεσινοί» αποκαλύπτονται ως  η παραγματική παράγκα του εργοδοτικού συνδικαλισμού που αδίστακτα υβρίζουν οποιονδήποτε  υψώνει την παραμικρή  φωνή διαμαρτυρίας.
Ακολουθεί η επιστολή:


  Συνάδελφε,
δε συνηθίζω να μιλάω με ανακρίβειες, προφανώς και γνωρίζω αυτά που συμβαίνουν στο Κιάτο, γιαυτό και διαμαρτύρομαι.
  Να σας υπενθυμίσω πως τα στατιστικά των υπηρεσιών δε βγαίνουν μόνο με βάση τον τελευταίο μήνα - που μάλλον σας βολεύει- γιαυτό θα σας παραπέμψω να ελέγξετε τις υπηρεσίες του τελευταίου τριμήνου.
 Όσον αφορά τις αναφορές για χορήγηση αναπαύσεων, θα σας προτείνω να τις αναζητήσετε στον υπεύθυνο προγραμματισμού υπηρεσίας και θα διαπιστώσετε αναφορές τουλάχιστον τριών συναδέλφων.
   Σχετικά με το "μοίρασμα" των υπηρεσιών, δεν αναφερθήκαμε στο ΑΝ μοιράζονται αλλά στο ΠΩΣ μοιράζονται διότι όλοι γνωρίζουν πως δε διανέμονται με ισοτιμία!
   Επιπλέον, το γεγονός ότι παραθέτω την άποψη μου και διαμαρτύρομαι, δεν αποτελεί δείγμα δημιουργίας "παράγκας", ίσα ίσα είναι δικαίωμα κάθε εργαζομένου να καταθέτει τις διαμαρτυρίες του για τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν.
  Τέλος, για το που υπάρχει ευγένεια και που υπάρχει αχαρiστία, θα το αφήσω στην κρίση των συναδέλφων που θα διαβάσουν τις παραπάνω αναρτήσεις.

Παναγιώτης Νικολόπουλος