Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Aναστολή της απεργίας αποφάσισε (για άλλη μια φορά) η πλειοψηφία της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ .

Για άλλη μια φορά ακόμα (έχουμε χάσει το μέτρημα)  η εργοδοτική και κυβερνητική πλειοψηφία της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποτελούμενη από το ΔΙΚΤΥΟ και την ΕΝΟΤΗΤΑ  αποφάσισε αναστολή κινητοποίησεων μετά τις νέες υποσχέσεις της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση σσε μετά την αναστολή της απεργίας.
Η  εργοδοτική  πλειοψηφία της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι προφανές ότι  συζητά μόνο προτάσεις της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ή αυτές που της υπαγορεύουν  κομματικοί παράγοντες.

Πάντως  αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ υποτίθεται ότι η διαπραγμάτευση  για την σσε είναι κοινή για τα δύο σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το ένα σωματείο  προκήρυξε απεργία (ανεξάρτητα αν την πήρε πίσω εν ριπή οφθαλμού) και το άλλο σφύριζε αδιάφορα...κάτι που σημαίνει ότι διαψεύδεται πανηγυρικά η  εργοδοτική και κυβερνητική πλειοψηφία της ΠΕΠΕ που μέχρι χθές έλεγε ότι δεν υπάρχει καμία διαφωνία της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την σσε και συμφωνούν σε όλα.
Ειδικότερα για την ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ (αλλά και στην ΠΕΠΕ) οι συνδικαλιστικές δυνάμεις της ΕΝΟΤΗΤΑΣ παίζουν τον πιο βρώμικο ρόλο στις πλάτες ΟΛΩΝ των εργαζομένων αφού διατυμπανίζουν ότι ειναι διατεθειμένοι να υπογράψουν οτιδήποτε τους πασάρει η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και είναι ξεκάθαρα  κατά των  απεργιακών κινητοποιήσεων ,κάτι που δεν μας κάνει καμία εντύπωση.
Διαβάστε την ανακοίνωση της πλειοψηφίας της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την οποία αναστέλουν την απεργία, 

Αποφασίζεται η αναστολή της απεργιακής κινητοποίησης της Πέμπτης 11.10.2018 έως την
Παρασκευή 12.10.2018 ενόψει της νέας διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ του Σωματείου μας και της Διοίκησης της εταιρίας.
Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία.
Επίσης τη Δευτέρα 15.10.2018 το ΔΣ του σωματείου θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει για τις κινητοποιήσεις ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Π- ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣ. ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ                   ΣΩΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ