Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣ -ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ


                              
Αθήνα, 23 / 4 /2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ
Οι Κυβερνήσεις συνεχίζουν το ξεπούλημα του Σιδηροδρόμου.
Συνεχίζουν την παράδοση όλων των αξιόλογων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, με σκανδαλώδεις όρους, στα χέρια ξένων επενδυτών.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών πραγματοποιεί ΤΕΤΡΑΩΡΗ στάση εργασίας την ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, από τις 11.00’ π.μ. έως τις 15.00’ π.μ., καθώς μετά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ένα ακόμα «θύμα» της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων στο σιδηρόδρομο είναι η ΕΕΣΣΤΥ.

Οι Σιδηροδρομικοί ήταν και είναι αντίθετοι με την πώληση των εταιρειών του Σιδηρόδρομου και συνεχίζουν να αναρωτιούνται, τώρα που ολοκληρώνονται τα έργα που πλήρωσε ο ελληνικός Λαός, γιατί ξεπουλούν και την ΕΕΣΣΤΥ μετά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ;
Με διαδικασίες αδιαφανείς και έναντι ευτελούς τμήματος προχωρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ, με μοναδικό ενδιαφερόμενο για την εξαγορά της την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που πιθανόν να γνωρίζει εκ των προτέρων την αξία της.
Εμείς οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο – ενιαίο – δημόσιο Σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας.

ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση της Π.Ο.Σ. την ΠΕΜΠΤΗ 26/4/2018, στις 11.30’ έξω από το κτίριο του ΤΑΙΠΕΔ (Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.