Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Πλήρης η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΟΤΗΤΑΣ σε όλα τα σωματεία

Μετά τον  σφιχτό εναγκαλισμό της Ενότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της  έλξης η συνεργασία επεκτείνεται και στο συνδικάτο ΟΑΣΑ.!!
Να θυμίσουμε ότι η ΕΝΟΤΗΤΑ στις εκλογές των μηχανοδηγών κρύφτηκε πίσω από αλλη επωνυμία και εμφανίστηκε ως ΕΝΟΤΗΤΑ  μόνο  μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.Κάτι ανάλογο ''ψήνεται''   και στις εκλογές της  ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Μάλιστα  στο σωματείο των μηχανοδηγών προεκλογικά  οι ( κατόπιν  εορτής ) αποκαλούμενες δυνάμεις της ΕΝΟΤΗΤΑΣ αρνούνταν κάθε σχέση με την παράταξη του Μητσοτάκη και έλεγαν ότι εμείς είμαστε η ΝΕΑ ΕΛΞΗ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Όμως ακόμα και έτσι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΛΞΗΣ κατι  που ο εκπρόσωπος της το είχε ξεκαθαρίσει καθώς ήταν υποψήφιος σε άλλο ψηφοδέλτιο (αυτό της ΣΥ.Π.Ε).Αυτό δεν εμπόδισε την παράταξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ να υιοθετεί ότι ναναι στον τίτλο της και να απευθύνεται στους μηχανοδηγούς ως ΝΕΑ ΕΛΞΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.(ψιλά γράμματα θα μας πείτε για τον εκπρόσωπο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ)
 Σε ''πανηγυρικό''  δελτίο τύπου η ΕΝΟΤΗΤΑ αναφέρει:
Οι δυνάμεις της ‘‘ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ σε κάθε εκλογική διαδικασία εδραιώνουν την παρουσία τους και διευρύνουν την παρέμβαση τους σε όλους τους εργασιακούς χώρους.
Οι δυνάμεις της ‘‘ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ έδωσαν μια καθαρή μάχη στις εκλογές του σωματείου Μηχανοδηγών (ΤΡΑΙΝΟΣΕ), αναδείχθηκαν
δεύτερη δύναμη και εξέλεξαν αντιπροσώπους και στο Διοικητικό συμβούλιο του σωματείου και στην Ομοσπονδία.
Ο επικεφαλής της παράταξης μας και ιδρυτικό μέλος της ‘‘ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ συν. Βασίλης Τουρλής μετά την εκλογική αναμέτρηση ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του σωματείου Μηχανοδηγών.
Το Γενικό Συμβούλιο της ‘‘ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ συγχαίρει τους συναδέλφους μας για το εκλογικό αποτέλεσμα που επετεύχθη παρά τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις της ΓΣΕΕ.
Οι δυνάμεις της ΕΝΟΤΗΤΑΣ!!!Αυτό το ήξεραν οι υποψήφιοι και οι ψηφοφόροι της Νέας Έλξης ή τους το ξεφούρνισαν μετά;

Αυτό που δεν λέει η ΕΝΟΤΗΤΑ στο δελτίο τύπου της είναι ότι ο  γραμματέας του σωματείου των μηχανοδηγών  εκλεχτηκε με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΞΗΣ  ( 9 υπερ και 2 λευκά.)Είναι  δηλαδή  και επίσημα φυτευτός από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό που δεν λενε ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΡΙΖΑ ότι και στο συνδικάτο ΟΑΣΑ ο μοναδικός εκπρόσωπος της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ψήφισε για πρόεδρο τον προερχόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ
Σόι πάει το βασίλειο..
Ετσι και οι 2 μαζί 
Χέρι -χέρι συνεχίζουν τις συναντήσεις με υπηρεσιακά στελέχη για θέματα που αφορούν το σωματείο χωρίς να ενημερώνουν.
Χέρι-χέρι δεν ενημερώνουν κανέναν για ότι λένε ή συμφωνούν  με τους διοικούντες .
Χέρι -χέρι τρέχουν να μαζέψουν τα κομμάτια της συμφωνίας τους που δεν βγαίνει με τίποτα και πλέον προτείνουν στους μηχανοδηγούς να πάνε στο ΣΕΠΕ..
Χέρι-χέρι θέλουν να αλλάξουν τα κυκλώματα με άλλα πιο συμπυκνωμένα!!
Χέρι-χέρι σιωπούν για τα ασφαλιστικά μετρα της διοίκησης Τσαλίδη εναντίον μηχανοδηγών.
Χέρι-χέρι σιωπούν για την μη πληρωμή των υπερβαλλουσών απολαβών τον προηγούμενο μήνα
Χέρι-χέρι σιωπούν για την μη πληρωμή των δευτερευουσών με την εργατική νομοθεσία από τον Σεπτέμβριο του 2017!

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ..ΜΕΤΑ(ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ(ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ)

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ