Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Καταγγελία από τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ (ΣΥ.Π.Ε)



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Απαράδεκτη μεθόδευση από τους προϊσταμένους του προγραμματισμού εργασίας στο ΜΑΙ.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη μεθόδευση στον προγραμματισμό εργασίας στο ΜΑΙ από τους Διδασκάλου Κώστα και Νίκου Παναγιώτη ενόψει των εκλογών της ΠΕΠΕ.

Παρά τις διαβεβαιώσεις τους ότι κατά την εκλογική διαδικασία θα παρίστανται στο εκλογικό κέντρο ένας από κάθε παράταξη, φρόντισαν το διήμερο των εκλογών όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού να τους προγραμματίσουν σε εργασία (κάποιους και σε διανυκτέρευση) την ώρα που οι εκπρόσωποι των άλλων συνδυασμών απολαμβάνουν την ειδική μεταχείριση του προγραμματισμού εργασίας και θα βρίσκονται όλη την ημέρα στην κάλπη.


Φρόντισαν να εξασφαλίσουν την παρουσία 2 συνδικαλιστών της Συνεξέλιξης και μάλιστα για 3 και 4 ημέρες και ενός από την Νέα Έλξη ενώ τον ορισμένο εκπρόσωπο του ψηφοδελτίου της ΣΥΠΕ τον έχουν για δουλειά.


Αγνόησαν προκλητικά για άλλη μία φορά ΟΛΑ τα αιτήματα για χορήγηση αναπαύσεων και αδειών των μελών της ΣΥΠΕ.

Ο στόχος προφανής. Να απομακρύνουν ότι τους ενοχλεί. Την ΣΥΠΕ.

Απαιτούμε να σταματήσει η παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία των διοικούντων καθώς φέρουν τεράστια ευθύνη για όσα γίνονται τόσο ο διευθυντής ΔΙΚΑΜ όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος. Μετά τα όσα έγιναν με τις επιλογές των εκπαιδευτών μετά τα όσα γίνονται στην διαχείριση του προσωπικού τώρα ήρθε και η ώρα των εκλογών.

Όλη την προεκλογική περίοδο
οι 2 προϊστάμενοι εκτέλεσαν το θεάρεστο έργο τους με βάση τα κριτήρια εξυπηρέτησης της παράταξης τους τα οποία ήταν ο αποκλεισμός των μελών της ΣΥΠΕ από την Θεσ/κη αλλά και υπηρεσίες για να μην υπάρχει επαφή με τον κόσμο της Έλξης. Έφτασαν στο σημείο να αποκλείσουν υποψήφιο της ΣΥΠΕ για πάνω από 40 ημέρες από διανυκτερεύσεις για μην έρχεται σε επαφή με άλλο μηχανοστάσιο.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η διαχείριση του προγράμματος εργασίας είναι απαράδεκτη και γίνεται με εκδικητικό τρόπο.

Μηχανοδηγοί εργάζονται ακόμα και για 18 ημέρες χωρίς ούτε ένα ρεπό ενώ οι διαφορές στις δευτερεύουσες έχουν  τεράστιες αποκλίσεις.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ (ΣΥΠΕ)