Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Αποκαλύψεις στην δικαστική διαμάχη Κιουτσούκη - Γενιδούνια.

Η διαμάχη μεταξύ του Νίκου Κιουτσούκη και του Γενιδούνια όπως όλοι είδαμε  κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες   με  την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων  από τις 2 πλευρές και για τα οποία αναμένεται απόφαση την Δευτέρα.
Αυτό που μας προξένησε απορία είναι η αναφορά από το στέκι σε υπόθεση πλαστογραφίας για την οποία ''καταδικάστηκε''   ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΣ Τσαλικάκης Γεώργιος ως ηθικός αυτουργός της και κατηγορειται από το στέκι ο Π.Πουρλιάκας ως ο φυσικός αυτουργός της.
Μάλιστα σύμφωνα με το στέκι σε σημερινή του ανάρτηση ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΣ καταδικάστηκε και μάλιστα  αμετάκλητα!! από την ελληνική δικαιοσύνη !
Το συμπέρασμα που οδήγηθηκε το στέκι με τις  καταγγελίες του  είναι  ότι  το αποτέλεσμα της  πλαστογραφίας  ήταν το παρακάτω :
''πλαστογραφίας που οδήγησε τον Κιουτσούκη στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, αφού ήταν αναπληρωματικός του κ. Καραπάνου.''
Σήμερα στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ο δικηγόρος της πλευράς Κιουτσούκη  κατέθεσε στο δικαστήριο το παρακάτω έγγραφο  σύμφωνα με το οποίο ο πρώην  πρόεδρος της ΠΟΣ έχει απαλλαχθεί πλήρως.

 Το 2011 έγινε έφεση και το 2013 η υπόθεση μπήκε στο αρχείο!!

Ο Κιουτσούκης με νέα σημερινή δήλωση του αμέσως  μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ανέφερε 
''Σχετικά με τους ψευδείς και ανήθικους ισχυρισμούς τους περί πλαστογραφίας, τόσο ο δικηγόρος του, όσο και ο Γενιδούνιας έχασαν κυριολεκτικά το χρώμα τους (ο Κώστας ήταν ήδη χλωμός) όταν προσκομίσαμε και καταθέσαμε έγγραφο που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΣΑΛΙΚΑΚΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!''
Η παραπάνω δήλωση Κιουτσούκη αφήνει σαφή υπονοούμενα  συνέχειας στην ελληνική δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση στο ζήτημα της αμετάκλητης καταδίκης για πλαστογραφία όπως υποστήριξε το στέκι!

Το εντυπωσιακό για εμάς στην όλη υπόθεση είναι  η επιδερμική προσέγγιση  τοσο σοβαρών θεμάτων και η ευκολία με την οποία εκτοξεύονται κατηγορίες από δημόσιο βήμα χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση για αυτές.
Τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΣ δεν τον  γνωρίζουμε ούτε.. φυσιογνωμικά ''που λέει ο λόγος ''! και δεν είμαστε εμείς που θα  αναλάβουμε την υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψης του. Αυτό έχουμε την εντύπωση ότι το έχει κάνει  ο δικηγόρος του καθώς  ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΣ έχει απαλλαχθεί από τα δικαστήρια.Τα δε εσωτερικά θέματα της ΔΑΚΕ αφορούν την ΔΑΚΕ και ούτε εκεί έχουμε σκοπό  να εμπλακούμε με κανέναν τρόπο.
Απλά θα θυμίσουμε στους σιδηροδρομικούς ότι έχουμε στην κατοχή μας 200 σελίδες ύβρεων και κατηγοριών από το στέκι  εναντίον όλων όσων διαφωνούν με τις απόψεις και τις πρακτικές του προσώπου που το διαχειρίζεται.Ο σημερινός γγ της ΠΕΠΕ πριν γίνουν κολλητάρια δοκίμασε από το δηλητήριο που χύνει το στέκι,ο σημερινός πρόεδρος της ΠΟΣ,ο γγ της ΠΟΣ ,ο αναπληρωτής γραμματέας της ΠΟΣ,εργαζόμενοι στην ΠΟΣ,πρόεδροι σωματείων ,συνδικαλιστές που δεν ανήκουν στο ΔΙΚΤΥΟ,προιστάμενοι ,διευθυντές,αλλά και συνάδελφοι μηχανοδηγοί έχουν δεχθεί απαράδεκτη επίθεση από το στέκι .
Σε προσωπικό επίπεδο έχω υποστεί  πολύ περισσότερα  από αυτά που γίνονται σήμερα σε άλλους  σε απόλυτο βαθμό.
Από την προεκλογική περίοδο του 2015 μέχρι και σήμερα έχω δεχθεί ύβρεις ,απειλές,συκοφαντίες σε απίστευτο βαθμό από το στέκι.
Στο  προηγούμενο ΣΤΑ είπε  και έγραψε ότι παρουσίασα από βήματος ,πρόταση των μηχανοδηγων του Λιανοκλαδίου για κυκλωματα εργασίας, πράγμα που δεν έκανα ποτε.Ζήτησα δε την βιντεοσκόπηση της τοποθέτησης μου ως αποδεικτικό  για νόμιμη χρήση και αρνηθηκαν να μου την δώσουν!!
'Εγραψαν ότι κυκλοφορούσα στο ΜΑΙ με χαρτιά και τα έδειχνα στον κόσμο ενώ έλειπα,
Έγραψαν ότι αναρτησα ανακοίνωση στο ΜΑΙ ενώ ήμουν σε άδεια και 300 χιλιόμετρα μακριά
Ζήτησα την οικονομική ενίσχυση από το ταμείο του σωματείου για κατάθεση αγωγής για  τα ψέματα που κατά καιρούς αναρτούν και αρνήθηκαν.
Ζ'ητησα τα πρακτικά συνεδριάσεων του ΔΣ της ΠΕΠΕ και αρνήθηκαν να μου τα δώσουν και μου επέτρεπαν μόνο να τα διαβάσω παρουσία μέλους του ΔΣ !!
Με έχει αποκαλέσει ηλίθιο,πουλημένο,χωρίς ίχνος ηθικής,γραφικό,γιαλαντζι κομμουνιστή,καιροσκόπο.πολυεργαλείο του συστήματος,βλάκα που έπρεπε να με εφεύρει,πουτάνας γιο και σε ανώνυμα σχόλια έχουν αναφέρει ότι δεν έχω πτυχίο αγγλικών και όταν το αναρτησα έλεγαν ότι είναι πλαστό ...
Το εύρος των ύβρεων και των συκοφαντιών  είναι τόσο μεγάλο και το υλικό που έχω συγκεντρώσει πάρα πολυ που ξεπερνά κατα πολύ κάθε φαντασία!!
Το ιντερνετικό bulling που εφαρμόζει το στέκι και ο διαχειριστής του σε πρόσωπα και πράγματα είναι μεν  πρωτοφανές για τα σιδηροδρομικά δεδομένα αλλά δεν είναι ανεξήγητο.
Ανεξάρτητα της απόφασης  του δικαστηρίου την Δευτέρα η υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψης  όλων όσων θίγονται  από το σύστημα που εκπροσωπούν είναι μονόδρομος.
Το στέκι δεν ασκεί συνδικαλιστική κριτική και ούτε ποτέ του άσκησε.Δεν εκφέρει  πολιτική άποψη ούτε παράγει πολιτική.Δεν εξυπηρετει τα συμφέροντα των εργαζόμενων και ούτε είναι το μπλογκ των μηχανοδηγών.Δεν ασκεί έλεγχο στην εργοδοσία και δεν βάζει φρένο σε τίποτα.
Αν δεν ήταν ο Κιουτσούκης  θα ήταν καποιος άλλος.Αν δεν ήμουν εγω θα ήταν άλλος .Κάποιο εχθρό θα κατασκευαζαν,Καποιον θα στοχοποιουσαν.
Μετα τις εκλογές της ΠΕΠΕ είναι δεδομένο ότι θα αλλάξουν πολλά και για μερικούς αυτά που θα αλλάξουν  δεν θα είναι καθόλου  ευχάριστα...

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ