Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Δίνει τα ρέστα του το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ..

Το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ της συριζο-ενότητας δίνει τα ρέστα του για να πείσει ότι δεν έχει συμμετοχή στα όσα όλοι γνωρίζουν για το παρασκήνιο της προεκλογικής περιόδου των εκλογών της ΠΕΠΕ.
Ανακαλύπτουν εσωτερικά προβλήματα σε άλλες παρατάξεις,θυμηδία στους μηχανοδηγούς,δικαιολογίες για αποτελέσματα,λυκοσυμμαχίες,και ότι άλλο κατεβάσει ο άρρωστος νους τους..

Εφτασαν στο σημείο να παρουσιάζουν ως επιτυχία το αποτέλεσμα στις εκλογές των κλειδούχων  που πήραν μόνο 27 ψήφους ένατι 85 άλλης παράταξης!!!
Φυσικά τα παραπάνω διανθίζονται με ψέματα αλλά και  με υβρεολόγιο μέσα από τα blog τους αλλά τις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως συνδικαλιστικός απατεώνας,γραφικός, και πολλά άλλα καθώς από οτι φαίνεται το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο για το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ,παρά τα χαρτάκια για τους εκπαιδευτές,τα χαρτάκια για το κύκλωμα,τις υποσχέσεις προαγωγών,τις υποσχέσεις προσλήψεων παιδών,τις επιτροπές υποδοχής του γυμνού βασιλιά εις τις αποβάθρες της συμπρωτεύουσας και την εμπλοκή άλλων συνδικαλιστών από άλλους κλάδους για ..πίεση .
Έτσι είπαν να ''πέσουν'' στα γνωστά τα οποία είναι συνηθισμένοι και εθισμένοι τόσα χρόνια και όλοι οι σιδηροδρομικοί (και όχι μόνο οι μηχανοδηγοί) τους γνωρίζουν και τους οικτίρουν για την κατάντια που έφεραν στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές είναι πασιφανές ότι παλεύουν για τα συμφέροντα της εργοδοσίας αφού φτάνουν να ταυτίζουν  τα συμφέροντα της με αυτά των εργαζομένων.
Αφεντικά και εργαζόμενοι στα ίδια χαρακώματα;Ε ναι για αυτούς ΝΑΙ αυτό είναι το ιδεολογικό  τους αφήγημα.Όσο πιο μεγάλο το προσκύνημα τόσο πιο καλές οι εξετάσεις στα αφεντικά..
Μην έχετε καμία αυταπάτη.Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η συνδικαλιστική επιβίωση και η προσωπική προβολή.Για αυτό και κάποιοι από την υποτιθέμενη αποστρατεία βρέθηκαν πάλι μπροστά καθώς η ΣΥ.Π.Ε τους ενόχλησε σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν τον θυμό τους  .Και αυτό είναι ξεκάθαρο στις εκδηλώσεις τους εναντίον μας .
Τους ευχαριστούμε 

ΥΓ. Για το θέμα του υβρεολογίου ξεκαθαρίζουμε ότι στις 19 Απριλίου θα απαντηθεί όπως πρέπει μια και καλή

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ