Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Αποκάλυψη :Οι φορείς του δημοσίου ζητούν την επιστροφή των μεταταγμένων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και απειλούν με πειθαρχικές διώξεις σε αντίθετη περίπτωση!!

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ;
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ;
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ;
Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις (των ίδιων των συναδέλφων  αλλά και της ΠΟΣ)  προς την  διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το μέλλον των μεταταγμένων   που επέστρεψαν εδώ και καιρό από  φορείς του δημοσίου (και καλώς επέστρεψαν) η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σιωπά.
Σε καμία περίπτωση  όμως δεν μπορεί  να πεί ότι δεν γνώριζε καθώς τα έγγραφα που δημοσιεύουμε  αποδεικνύουν το αντίθετο.

Οι φορείς του δημοσίου έχουν αποστείλει έγγραφα με τα οποία ζητούν την επιστροφή των μεταταγμένων πίσω .
Οι διοικούντες και οι προιστάμενοι που είναι υπεύθυνοι για το προσωπικό έχουν ενημερώσεις τους συναδέλφους;
Διαβάστε το πρώτο έγγραφο με το οποίο στις 2-4-2018 φορέας του δημοσίου ζητά την επιστροφή 3 συναδέλφων.
Άλλοι φορείς επανέρχονται μετά τα προηγούμενα  αιτήματα τους για επιστροφή των μεταταγμένων και μάλιστα όπως φαίνεται στα έγγραφα  ενημερώνουν ότι θα κινήσουν πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον των εργαζομένων!!!

Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και οι αρμόδιες διευθύνσεις οφείλουν να ξεκαθαρίσουν αν έχουν ενημερώσει τους εργαζόμενους  για  τα παραπάνω έγγραφα αλλά και γιατί δεν έχουν προβεί μέχρι σήμερα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι συνάδελφοι μας να μην απειλούνται με πειθαρχικές διώξεις ή να τίθεται σε κίνδυνο το εργασιακό τους μέλλον.
Στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι δεν έχουν ενημερωθεί  για τα παραπάνω τίθονται πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ