Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Ανησυχούν οι ..Μαυρογιαλούροι της έλξης!!

Όπως είχαμε ενημερώσει και πριν λίγο καιρό το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ δίνει τα ρέστα του για τις εκλογές στο σωματείο των μηχανοδηγών.Ενας τομέας που επιχειρούν να αντλήσουν ψήφους (στην ουσία να τους υφαρπάξουν) είναι οι νέες προσλήψεις.
Η δημοσίευση του τρόπου επιλογής και τελικής απόφασης για τους νέους μηχανοδηγούς από άλλο blog τους <<χάλασε την σούπα >> καθώς βάσιζαν το αφήγημα τους στην εκδούλευση για προσλήψεις. (Ούτε λόγος για πολιτικό αφήγημα ή συνδικαλισμό)

Όταν αυτοί που ήθελαν να τους πουλήσουν εκδούλευση  διαπίστωσαν  ότι η παρέμβαση που  τους υπόσχονταν  είναι μύθος σε σχέση με αυτά που έλεγαν επήλθε πανικός και με ανάρτηση τους προσπαθούν να πείσουν ότι δεν είναι έτσι ή είναι κάπως έτσι ή μπορεί να είναι και έτσι αλλά μην σας νοιάζει εσάς και άλλα τέτοια ωραία..
Στο παρασκήνιο  μιλάνε για ποσόστωση (αν τολμάνε ας διαφωνήσουν με αυτό)  την οποία έχουν εξασφαλίσει σε συνεργασία με την διοίκηση  (στην ουσία για να κοροιδέψουν γονείς που παλεύουν να βρουν δουλειά στα άνεργα παιδιά τους)Την άποψη τους όμως δεν φαίνεται να συμμερίζονται και οι Ιταλοί ιδιοκτήτες  οποίοι δεν θέλουν να δημιουργήσουν σε καμία περίπτωση μια κακή εικόνα στην κοινωνία εξαιτίας του μαυρογιαλουρισμού μερικών  που το μόνο που τους ενδιαφέρει  είναι η διατήρηση στην εξουσία του σάπιου συστήματος που εκπροσωπούν.
Το περιζήτητο επάγγελμα του μηχανοδηγού ξαφνικά έγινε χαμηλής ζήτησης με ...λίγες αιτήσεις!!(εδώ γελάμε) όταν για μια θέση 8μηνης απασχόλησης σε δημόσιο για 500 ευρώ το μήνα γίνονται χιλιάδες  των χιλιάδων αιτήσεων και μάλιστα με παραπάνω τυπικά προσόντα!
Όταν για μια θεση σε σουπερ μάρκετ γίνεται  κυριολεκτικά << σκοτωμός >> απο παιδιά με 2 πτυχία ,το σύστημα ανακάλυψε έλλειψη ενδιαφέροντος!!!
Η μόνη αλήθεια είναι είναι ότι γονείς και ενδιαφερόμενοι στο άκουσμα της τελικής επιλογής από επιτροπή Ιταλών στην μητρική εταιρεία ανακουφίστηκαν καθώς είδαν ότι έτσι υπάρχει ελπίδα για το παιδί τους μακριά από τους σάπιους εκπροσώπους ενός σάπιου συστήματος που αργοπεθαίνει.
Το σάπιο σύστημα μπορεί να  δέχεται χαρτάκια για τους εκπαιδευτές,χαρτάκια για το κύκλωμα ,χαρτάκια για προαγωγές αλλά όλα αυτά εντός του συστήματος τους .Εκτός συστήματος  και με την κοινωνία απέναντι  έχουν να δώσουν χαρτάκι αλα Καλοχαιρέτα.
Στα χέρια μας έχουμε αποδεικτικά που θα προκαλέσουν σεισμό..Και θα τα δημοσιεύσουμε την κατάλληλη ώρα για να διαπιστώσουν όλοι ότι μερικοί έχουν μάθει να λειτουργούν μόνο στο σκοτάδι!!!

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ