Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Στις 26 Απριλίου κληρώνει για τα...''τρύπια σκέπαστρα'' της ΕΕΣΣΤΥ

Τρύπια σκέπαστρα είπε
συνδικαλιστής  για την ΕΕΣΣΤΥ!
Στις 26 Απριλίου 2018 θα κληρώσει για την ΕΕΣΣΤΥ Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν κατέθεσε , όπως αναμενόταν, βελτιωμένη δεσμευτική προσφορά για την ΕΕΣΣΤΥ.

Το ΤΑΙΠΕΔ έδωσε, κατόπιν αιτήματος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ νέα παράταση, η οποία – ωστόσο – είναι η τελευταία για τις 26 Απριλίου.

Εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση της ιδιωτικής βάσης είτε το τίμημα είναι 9 είτε 999 εκατ ευρώ.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ την απαράδεκτη στάση συνδικαλιστών 
που ενώ επιχειρούνταν η ιδιιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ για πενταροδεκάρες (στο  1/4 της αξίας της)  ''δικαιολόγησαν''  με ιταμό τρόπο την ιδιωτικοποίηση της  μιλώντας για τρύπια σκέπαστρα...απαξιώνοντας την τεχνική βάση.
Είναι οι ίδιοι συνδικαλιστές που στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σιωπησαν ,και με τις ενέργειες τους εδώ και χρόνια την οδήγησαν στα χέρια ιδιωτών.
Είναι οι ίδιοι συνδικαλιστές που λιβανίζουν τα μνημόνια,που θεωρούν ως συνδικαλιστική επιτυχία να είναι εκ δεξιών της εργοδοσίας και να συναντιούνται κρυφά και φανερά μαζί της ,που θεωρούν ως υπευθυνη στάση την σιωπή των εργαζόμενων,που υπέγραψαν εργασιακές ανατροπές στο πενθήμερο (αλλά και σε άλλα) ,που έφεραν περικοπές από το παράθυρο,που πρόσθεσαν παραπάνω εργασία ,που χλευάζουν τα διαλλείματα για τον εργαζόμενο,που απειλούν εργαζόμενους επειδή πλέον δεν τους ακολουθούν ,που συναντιούνται κρυφά με τις εργοδοσίες άλλων εταιρειών,που έχουν επιλεκτική αμνησία για το παρελθόν ,που μιλανε για το σύστημα προσποιούμενοι τους αντισυστημικούς,που κατηγορουν την ομοσπονδία αλλά είναι βιδωμένοι στην καρέκλα της και πολλά πολλά άλλα...
Αυτοί λοιπόν ζητούν παλι από σιδηροδρομικούς να τους ψηφίσουν γιατί έχουν ''μισοτελειωμένες'' δουλειές.Και οι ''δουλειές'' είμαστε  εμείς και το εργασιακό μας μέλλον.Είμαστε εμείς και τα δικαιώματα μας.Είμαστε εμείς και οι αποδοχές μας.
Δουλειά τους είναι να τελειώσουν την δουλειά υπερ των αφεντικών...

ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ  ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ''ΤΡΥΠΙΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ''

Στις εκλογές της ΠΕΠΕ ψήφο στη ΣΥ.Π.Ε (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ)

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ