Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Το τερμάτισαν..Μην θίγετε τον υπουργό λένε οι εργοδοτικοί-κυβερνητικοί συνδικαλιστές της ΠΕΠΕ

Σε πρωτοφανή επιπεδα κύλισης στον πάτο έχει πέσει η ΠΕΠΕ με το τελευταίο Δελτίο Τύπου.
Οχι οτι η ΓΣΕΕ είναι καμιά αγία αλλά ο πρωτοφανής εργοδοτισμός και κυβερνητισμός της ΠΕΠΕ σπάει κόκκαλα.
Οι πρόεδρος και γραμματέας της ΠΕΠΕ τα βάζουν με την ΓΣΕΕ  γιατί έθιξαν τον ανεκδιήγητο Σπίρτζη..!!!!

ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ λένε οι δύο καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές της έλξης.Τα συνεταιράκια  με το πρωτοφανές γλύψιμο σε υπουργείο και διοίκηση  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  πολύ απλά δίνουν εξετάσεις υποτέλειας .Ξέρουν αυτοί γιατί.Τα όσα έλεγε ο Σπίρτζης και προπάντων τα όσα έκανε δεν τα θυμάται το δίδυμο της συμφοράς.

Θα έχουν ζαλιστεί φαίνεται από τις κωλοτούμπες που κάνουν συνέχεια ή θα φταίει ο αέρας στο βουνό του Κιάτου .Τόσο υψόμετρο σήκωσε ο γραμματέας παρακαλώντας την διοίκηση.
Οι ανεκδιήγητοι εργοδοτικοί συνδικαλιστές ''ξεχνάνε'' το δούλεμα που μας έριξε ο Σπίρτζης στην σσε ,για τις προσλήψεις και τόσα άλλα...
Μετά τα τραπεζώματα και τις φωτογραφίες ήρθε και η δήλωση....
Αναμένόμενο...
Ο ένας παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη διαλυση των σωματείων με κάθε μέσο και σε κάθε επίπεδο εκπροσώπησης  και ο άλλος παίζει το παιχνίδι της ΕΝΟΤΗΤΑΣ που προετοιμαζει το έδαφος για την ΝΔ .Τους ενώνει η καταστροφή και το ξεπούλημα των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων...
Το παρακάτω δελτίο τύπου θα το κάνουμε αφίσα για να θυμούνται ΟΛΟΙ την κατάντια  που έφτασαν  τον κλάδο.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ..
(Μόνο τα σάλια λείπουν δίπλα από τις υπογραφές τους)

Αθήνα, 13/10/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης που εκπροσωπεί το σύνολο των Ελλήνων Μηχανοδηγών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με έκπληξη πληροφορήθηκε το σημερινό Δελτίο Τύπου της ΓΣΕΕ, που αναφέρεται «σε κατασυκοφάντηση και σπίλωση των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ» από τον Υπουργό Μεταφορών κ.Σπίρτζη. 
Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ουδέποτε ερωτηθήκαμε ή κληθήκαμε από τη ΓΣΕΕ τα τελευταία χρόνια για να συζητήσουμε τα υπαρκτά προβλήματα του Ελληνικού Σιδηροδρόμου ή τις θέσεις μας για την ιδιωτικοποιημένη πλέον ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οφείλουμε σήμερα να διαψεύσουμε την ύπαρξη οποιασδήποτε τέτοιας τακτικής από τον κ.Σπίρτζη ή την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών. 
Ουδέποτε διαισθανθήκαμε ότι ως εργαζόμενοι τύχαμε «κατασυκοφάντηση ή σπίλωση» από τον αρμόδιο Υπουργό και είναι απορίας άξια η εμπλοκή μας σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.
Οι Μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν διατυπώσει τις διαφωνίες τους για την κυβερνητική πολιτική των τελευταίων χρόνων, την πολιτική ανακολουθία της Κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αγωνίστηκαν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας και θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για ένα Σιδηρόδρομο στην υπηρεσία του Έλληνα Πολίτη. 
Είμαστε σαν εργαζόμενοι οι Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ μαζί με τους εργαζόμενους Σταθερής και Οδικής Συγκοινωνίας, γιατί έχουμε κοινά προβλήματα και αγωνιζόμαστε για την από κοινού αντιμετώπιση αυτών.
Καλούμε όσους εκδίδουν δελτία τύπου εξ ονόματός μας, να είναι περισσότερο προσεκτικοί και να επικοινωνούν μαζί μας πριν δημοσιοποιήσουν θέσεις που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα (ΤΡΑΙΝΟΣΕ). 

   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                 Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
              ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ     



ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ