Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Aποκαλυπτικός ο αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕ σε επιστολή του.Δεν έχουν που να κρυφτούν οι βαστάζοι του Σπίρτζη.

Δεν έχουν που να κρυφτούν μετά την επιστολή του αντιπροέδρου της ΠΕΠΕ.
Δεν είναι κρυφές οι συναντήσεις της ΠΕΠΕ  λένε, αλλά δεν καλούν τον αντιπρόεδρο!!!!
Παραδέχονται ότι κινούνται κρυφά και αρχισαν τα ψελίσματα και τις δικαιολογίες.
Ήταν επείγοντα τα θέματα,δεν πρόλαβαν να ειδοποιήσουν,και ήταν ενήμεροι και άλλα τέτοια ωραία....!!!!Και μετά τολμάνε και μιλάνε για κατρακύλα για εμάς επειδή τους αποκαλύπτουμε;
Αυτό  που τους ενοχλεί είναι που  τους  βγάζουμε στο φως  καθώς έχουν μάθει να κινούνται στην σκιά και πίσω από κλειστές πόρτες.


Μα δεν ντρέπονται καθόλου; Ποιος έχασε την ντροπή για την βρουν αυτοί θα μας πείτε!! Ξεφτιλίστηκαν  εντελώς και νομίζουν οτι με νέες επιθέσεις θα αποπροσανατολίσουν . 
Η μπάλα στην εξέδρα λοιπόν  από τον Στέφανο Χίο του συνδικαλισμού και το μακελειό του.Νομίζει οτι με τις ιντερνετικές κραυγές του ,τις απειλές του και τα σενάρια του ο κόσμος τον πιστεύει ή  νομίζει οτι θα κάνει εμάς να σιωπήσουμε.
Ο μηδενικής αξιοπιστίας και προσκυνημένος εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλιστης του ΣΥΡΙΖΑ έλξης (γνωστός βαστάζος του Σπίρτζη )να προσέχει πάρα πολύ όταν πιάνει στο στόμα του την ΑΣΚΕ και το ΠΑΜΕ .Εμείς δεν είμαστε σαν τα μούτρα του..Θα του θυμίσουμε όμως αφού μιλάει για συνεργασίες οτι η ΑΣΚΕ δεν συνεργάζεται με μέλη της Χρυσής Αυγής όπως έκανε αυτός στις εκλογές του 2015.Ή μήπως το ξέχασε και αυτό;Επομένως να προσέχει διπλά σε αυτά που λέει και γράφει.
Ή μήπως νομίζει ότι ο κόσμος  δεν βλέπει το συνεταιράκι του της ΕΝΟΤΗΤΑΣ  με το οποίο πάνε χεράκι χεράκι  μαζί στις διοικήσεις ; Τον Έμπειρο Παρατηρητή Εξελίξεων όπως τον χαρακτηρίζει το μακελειό της έλξης .Είναι γλυκιά η καρέκλα της εξουσίας και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεργάζονται με τους εγκάθετους του Κούλη.Αυτούς που βλέπουν μακρυά!!!Μέχρι την μύτη τους δηλαδή...
Το δίδυμο της καταστροφής αφού ξεπούλησαν  τον κλάδο νομίζει ότι θα τους ανεχτούμε.
Ειναι γελασμένοι..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΠΕ 

Συνάδελφοι ,
Με πολύ μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα από το  μπλογκ του προέδρου της ΠΕΠΕ για συναντήσεις του  προεδρείου με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Συναντήσεις για τις οποίες δεν έχω κληθεί ως αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕ και επομένως ως μέλος του προεδρείου και για τις οποίες συναντήσεις δεν γνωρίζω το περιεχόμενο τους.
Εφόσον αυτό συμβαίνει όπως και επιβεβαιώνει ο πρόεδρος ότι συμβαίνει είναι απαράδεκτο και αποτελεί μεγάλο αντισυνδικαλιστικό,και αντιδημοκρατικό ατόπημα το οποίο και το καταγγέλω
Όσον αφορά την συμφωνία που είναι προς διαβούλευση με την διοίκηση έχω να πω οτι αυτή είναι ακόμα σε επεξεργασία και ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
Σε μερικά άρθρα της συμφωνίας έχουμε δώσει συγκατάθεση σε άλλα ζητήσαμε τροποποιήσεις ,σε άλλα ζητήσαμε να αφαιρεθούν εντελώς όπως πχ στο άρθρο που καταργεί το πενθήμερο και θέλει τον μηχανοδηγό να εργάζεται 7 ημέρες συνεχόμενα και να παίρνει ένα ρεπό και τουλάχιστον τα μισά ρεπό κάθε μήνα ή να εργάζεται 9 ημέρες συνεχόμενα και να παίρνει ένα ρεπό και τουλάχιστον τα μισά κάθε μήνα.Αυτό το άρθρο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ δεν το αποδέχεται.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Για τα σενάρια περί συνεργασιών που πλάθει ο πρόεδρος και το μπλογκ του αναφερόμενος συνεχώς σε ΠΑΣΚ και όχι ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.
Φυσικά όταν λέει ΠΑΣΚ εννοεί εμάς αλλά αποφεύγει για τον ευατό του να χαρακτηρίζει την παράταξη του ως ΣΥΡΙΖΑ έλξης.
Εμείς δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε άραγε;
Εχουμε λοιπόν να του πούμε ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ δεν έχει απευθύνει σε κανέναν πρόταση για συνεργασία στις εκλογές της ΠΕΠΕ.
Ούτε στην ΝΕΑ ΕΛΞΗ ,ούτε στην ΑΣΚΕ,ούτε στην ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ.
Άραγε ο πρόεδρος μπορεί να πει το ίδιο για τον ευατό του;

Συρόπουλος Σπύρος
Αντιπρόεδρος ΠΕΠΕ