Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Πάλι στα κρυφά συναντήσεις 2 συνδικαλιστών της ΠΕΠΕ με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Την Παρασκευή  έγινε  συνάντηση  δύο συνδικαλιστών της ΠΕΠΕ με την διοίκηση χωρίς να ενημερώσουν κανένα άλλον από το σωματείο.
Το δίδυμο της καταστροφής πλέον κινείται μόνο  στα κρυφά καθώς δεν αντέχουν την κριτική των πράξεων τους.Αυτοί που πούλησαν τον κλάδο δεν αντέχουν το φως και κρατούν τους μηχανοδηγούς στο σκοτάδι.


Αλήθεια τι συζητούν στις συναντήσεις τους ;

Την ''συμφωνία΄΄της ΠΕΠΕ με την διοίκηση την οποία κρατούν κρυφή;Αλήθεια μήπως ξέρει κανείς να μας πει γιατί το κείμενο παραμένει άγνωστο στους μηχανοδηγούς;
Τα νέα κυκλώματα λόγω της ηλεκτροκίνησης στον Πειραιά;
Μήπως παρέδωσαν τα κυκλώματα στην διοίκηση για να τα παρουσιάσει ως δικά της;(Είναι ποιο προσεκτικοί αυτή την φορά και δεν θέλουν διαρροές όπως την προηγούμενη φορά που τους έπιασαν στα πράσα να στέλνουν email με τα κυκλωματα)

Ο Έμπειρος Παρατηρητής Εξελίξεων και ο συνεταίρος του  στην καταστροφή έχουν επιδωθεί σε αγώνα <<διαμοιράσματος των ιματίων>>  και όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
(Πληροφορίες λένε ότι ένα ιμάτιο είναι αυτό του ..Προαστιακάρχου )

Πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις  το  βουνό στο Κιάτο μετρήθηκε ψηλότερα κατά ένα μέτρο το τελευταίο διήμερο  και συνεχίζει να ανυψώνεται.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ