Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να διεκδικήσουν για τον κλαδο;

Τα καμάρια μας
Είναι πάγια τακτική των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους του χώρους εργασίας και τα σωματεία στα οποία δραστηριοποιούνται ,να μην απαντούν ποτέ στα ερωτήματα αλλά μόνο να βρίζουν,να συκοφαντούν, να αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους.
Τρανταχτό παράδειγμα τα όσα γίνονται στον χώρο των σουπερ μάρκετ από συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ.Αλλά και στον δικό μας χώρο δεν πάνε πίσω οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές υποβασταζόμενοι από τους συνδικαλιστές  που πρόσκεινται στα άλλα  αστικά κόμματα.

Κάποτε σφήνωναν στις πόρτες των γραφείων της εργοδοσίας φοβούμενοι μην τους ανακαλύψουν .Τώρα τα πίνουν και χαριετίζονται με τις ηγεσίες του υπουργείου και με τις διοικήσεις του ΟΣΕ με φόντο την Ακρόπολη.Τα πίνουν με την εργοδοσία και αυτοσυγχαίροναι για τα <<κατορθώματα>> τους .

Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να διεκδικήσουν για τους εργαζόμενους;Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να συγκρουστούν για τους εργαζόμενους ; Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να αντισταθούν στην εργοδοσία;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Εξάλλου το πήραμε το μήνυμα με τα  εκτρωματικά κυκλώματα που εφάρμοσαν στον προαστιακό με τις ευλογίες της διοίκησης  ..για το καλό μας όπως μας  έλεγαν.
Το πήραμε το μηνυμα με την <<αντίσταση>> στην ιδιωτικοποίηση .
Το πήραμε το μήνυμα με αυτά που ξεστόμισαν  στην συνεδρίαση της ΠΟΣ οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές .
<<Και με τους Ιταλούς.. καλύτερα!!>> κατέληγαν οι συνδικαλιστές του ξεπουλήματος.
Επομένως συνάδελφοι από αυτούς μην περιμένετε τίποτα...Έχουν κάνει τις επιλογές τους και αυτες είναι δίπλα στην κυβέρνηση και την εργοδοσία.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ