Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Aναμένουμε την αποκατάσταση της αλήθειας από το στέκι της εργοδοσίας

Όπως αποκαλύψαμε χθές το αυτοαποκαλούμενο στέκι της έλξης υπέπεσε σε ένα ακόμα  μεγάλο ατόπημα αναρτώντας ψευδώς ότι κατεβάσαμε ανάρτηση από το ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ σε μια άγαρμπη προσπάθεια του να στηρίξει την σημερινή διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ .Την διοίκηση που η κεφαλή της προέρχεται από τον συνδικαλιστικό θώκο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ και  που αποτελεί την σημερινή κυβερνητική παράταξη.
Το μπλογκ του προέδρου της ΠΕΠΕ βέβαια μας έχει συνηθίσει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του σε μετάδοση ψευδών πληροφοριών,αναληθειών,προσωπικών επιθέσεων,ύβρεων και προσβολών.

Η επιλογή της  άσκησης αυτού του είδους της παρασυνδικαλιστικής δράσης μέσα από το διαδίκτυο στην οποία έχουν επιδωθεί από την πρώτη ημέρα που το λειτούργησαν  είναι  και θέμα χαρακτήρα,παιδείας και κοινωνικής  αντίληψης.
Όταν μιλάει το στέκι για πολιτικά επιχειρήματα πιάνουμε την κοιλιά μας από τα γέλια καθώς  στα χρόνια λειτουργίας  τους  αυτές είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και δεν ανήκουν στους διαχειριστές αλλά είναι αναδημοσιεύσεις.
Ειδικότερα οι επιθέσεις στο ΠΑΜΕ ,στην ΑΣΚΕ αλλά και στις άλλες παρατάξεις είναι διανθισμένες με ακατάσχετο υβρεολόγιο που πολλές φορές ξεπερνάνε και τα όρια.
Όρια που εντέχνως αφήνονται από την διαχείριση του εν λόγω μπλογκ να ξεπεραστούν από τους κάθε λογής ''ανώνυμους σχολιαστές'' ώστε να αποφευχθεί κατά την άποψη τους νομικές επιπτώσεις από το περιεχόμενο των σχολίων.
Το στέκι αλλά και οι διαχειριστές του σε κάθε ατοπημά τους προσπαθούν να εμποδίσουν την ανάδειξη της αλήθειας με κάθε τρόπο.
Έχουν εμποδίσει την παράδοση των πρακτικών  των συνεδριάσεων σε βίντεο,αδιαφορούν για γραπτά αιτήματα και ερωτήματα .Στο τελευταίο αίτημα για την παράδοση του βίντεο ΜΟΝΟ της τοποθέτησης της ΑΣΚΕ στο ΣΤΑ (στο οποίο  βίντεο αποδεικνύεται ότι ποτέ δεν έγινε παρουσίαση κυκλώματος για το Λιανοκλάδι) απάντησαν ότι θα το έφερναν  στο προηγούμενο ΔΣ και ακόμα περιμένουμε .
Μια ματιά στις αναρτήσεις προ της εποχής που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση και μια ματιά μετά θα βοηθήσει όλους τους μηχανοδηγούς να καταλάβουν πολλά..
Πως από τις διοικήσεις που καλούνταν στην κοπή πίτας και αυτό ήταν κατάπτυστο πέρασαν στα φωτορεπορτάζ κοπής πίτας και έκαναν και τους σερβιτόρους στο μοίρασμα.
Πως  από τις αναρτήσεις για το τροχαίο υλικό επί εποχής Αγιάσογλου περάσαμε στο θυμιάτισμα της σημερινής διοίκησης.
Πως από το ούτε ένα λεπτό παραπάνω από τις 5 ώρες  χειριστήρια περάσαμε στα 6 ωρα χωρίς διάλλειμα
Πως από το εμπορικό στη Θεσ/κη μόνο πάνω από το πτώμα μου περάσαμε στο επιτυχία το εμπορικό στην Θεσ/κη
Πως από τις καταγγελίες για τις διασπάσεις περάσαμε στην σιωπή!!
Πως τις καταγγελίες για τα δεκάωρα γεμίσαμε 9ωρα και οι υπερωρίες είναι περισσότερες σε κύκλωμα με λιγότερες υπηρεσίες.
Πως από το όλα στο φως περάσαμε σε κρυφές συναντήσεις (αν και εδώ υπάρχει και προηγούμενο)
Για αυτό λοιπόν ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που μέσα σε μια ώρα διέγραψαν όλα όσα έλεγαν μέχρι χθες μόνο και μόνο για την ...καρέκλα

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ