Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕ μάλλον έχει αδύνατη μνήμη

Ο αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕ εξέθεσε ανεπανόρθωτα τα υπόλοιπα  μέλη του προεδρείου  για τις  μυστικές συναντήσεις τους με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. και όχι για την συνάντηση με την  ΡΑΣ για την  οποία ήταν ενήμερος και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Η  απόπειρα από το μακελειό της έλξης  να πείσουν οτι όταν ο αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕ καταγγέλει  κάτι για συναντήσεις τότε αυτή  η συνάντηση  είναι αυτή με την ΡΑΣ και όχι με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ φανερώνει ότι είναι πλέον σε πανικό και θέλουν να αποπροσανατολίσουν τους μηχανοδηγούς.
Εμείς  στο ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ 2 φορές αναρτήσαμε και αποκαλύψαμε   κρυφές συναντήσεις του διδύμου της καταστροφής με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ .Για ποια συνάντηση του προεδρείου αναφέρεται το μακελειό της έλξης όταν ο αντιπρόεδρος δεν είναι στην συνάντηση και δεν είναι ενήμερος για αυτήν;

Όμως θα θέλαμε να τονίσουμε στον αντιπρόεδρο της ΠΕΠΕ ότι σε  ένα σημείο της επιστολής του μιλάει για αντιδημοκρατικό και αντισυνδικαλιστικό ατόπημα.
Θα θέλαμε λοιπόν να του θυμίσουμε ότι δεν  μόνο αυτά τα αντιδημοκρατικά και αντισυνδικαλιστικά ατοπήματα Στο πρόσφατο παρελθόν η δική του  παράταξη του έχει δώσει δείγματα γραφής με αντισυνδικαλιστικές προτάσεις (αύξηση της αποζημίωσης απόλυσης-αποδοχή των μνημονιακών σσε και πολλά άλλα) αλλά και αντιδημοκρατικών πρακτικών  απέναντι στην ΑΣΚΕ όταν  πχ αιτήματα για πρακτικά από τις συνεδριάσεις του ΔΣ έχουν πάει στον κάλαθο των αχρήστων ή παραμένουν στον αέρα.

Ή μήπως ξεχνάς αντιπρόεδρε της ΠΕΠΕ;

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ