Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Άρχισε επαφές η Rail Cargo με μηχανοδηγούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ;

Μας φαίνεται απίστευτο αλλά δυστυχώς οι πληροφορίες που μας ήρθαν  μας στεναχωρούν μας θλίβουν..ΜΑΣ ΟΡΓΙΖΟΥΝ..
Μπορεί μερικοί να θέλουν να μιλήσουν για ..ευφάνταστα σενάρια  και αν οι εποχές ήταν διαφορετικές  ίσως ακόμα και εμείς να συμφωνούσαμε...!!!Πλέον όμως οι συνθήκες είναι διαφορετικές και  εξετάζουμε  τα πάντα με την ίδια σοβαρότητα...

Οι πληροφορίες μας λοιπόν  μας λένε οτι (παρουσία και τρίτων ) υπήρξε ένα 《θερμό επεισόδιο 》μεταξύ  2 μηχανοδηγών για συνδικαλιστικής φύσεως θέμα.Ο μηχανοδηγός για τον οποίον ο λόγος (είναι μάλιστα και έντονα δραστήριος στα κοινά με συνεχείς παρεμβάσεις και επιστολές για μεγάλη θεματολογία )παραδέχθηκε  την επαφή του με την νέα σιδηροδρομική  εταιρεία  ( με πρωτοβουλία  της εταιρείας),καθώς κατά τον ίδιο η εταιρεία  εκτίμησε τα  πολλά προσόντα του όπως την γνώση της γερμανικής γλώσσας και σκοπεύει να μετακινηθεί προς τους ιδιώτες..
Εμείς  δεν θα σταθούμε στο θερμό επεισόδιο και οτι επιτέθηκε στον άλλο συνάδελφο  καθώς αν και καταδικαστέο τα εντάσσουμε στην ένταση  της ημερήσιας πίεσης  στην εργασία...
Θα  σταθούμε μόνο στα των ιδιωτών που ακόμα αν και πρόκειται για ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ εμείς το εκλαμβάνουμε ως εχθρική ενέργεια  κατά του κλάδου .
Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε οι ανασκευές ,ούτε οι διαψεύσεις.Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε οι δικαιολογίες  ούτε αν δεν καταλάβαμε καλά..(Αν παρεξηγήσαμε  με λίγα λόγια..)
Ξέρουμε  πάντως οτι τα κάστρα πέφτουν από μέσα .Επομένως μαγκιές,απειλές, αστειάκια της πεντάρας  και συμπεριφορές αυτοκράτορα ο κλάδος δεν δέχεται .Ούτε θα σκύψει το κεφάλι ποτέ και σε κανέναν ..
Στον συνάδελφο ευχόμαστε 《καλή σταδιοδρομία  στην νέα του καριερα》για να μην πούμε τίποτα... βαρυτερο .
Να τα δούν αυτά οι μηχανοδηγοί  και να αναρωτηθούν τι ψήφιζαν στις εκλογές του σωματείου τον Μάιο...καθώς είναι  μεγαλοστέλεχος συγκεκριμένης παράταξης..
Συνάδελφοι μηχανοδηγοί έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα ....προς ενημέρωση σας.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ