Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Aπεργιακή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Ηλεκτρολόγων - Ηλεκτρονικών ΟΣΕ

 ΑΘΗΝΑ,  12/1/2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συνάδελφοι Ηλεκτρολόγοι – Ηλεκτρονικοί,

          Σταθερά η κυβέρνηση συνεχίζει να βάλλει ενάντια στους εργαζόμενους. Θέλοντας να υλοποιήσει την πολιτική της Ε.Ε. και των «θεσμών» βρίσκεται ένα ακόμα βήμα προ της ιδιωτικοποίησης τόσο της ΕΕΣΣΤΥ όσο και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, χωρίς να έχει μεριμνήσει τουλάχιστον τι θα γίνει με τον κόσμο που συνεχίζει να δουλεύει νυχθημερόν σ’ αυτές τις εταιρείες. Συνεχίζει να εκχωρεί δραστηριότητες του ΟΣΕ χωρίς να υπολογίζει ούτε την ασφάλεια, ούτε τους επιβάτες. Συνεχίζει να φέρνει προς ψήφιση και να ψηφίζει νόμους «τερατουργήματα»!!!! Διαλύει τα πάντα. Πρόσφατο παράδειγμα; Καταργεί και διαλύει στην ουσία, ό,τι έχει απομείνει στο κοινωνικό-ασφαλιστικό σύστημα.
Το Σωματείο μας συνεχίζοντας τους αγώνες του – με όσες δυνάμεις έχει – και ευρισκόμενο πάντα δίπλα στην Π.Ο.Σ. σας καλεί να συμμετέχετε στις προειδοποιητικές τρίωρες στάσεις εργασίας που έχουν προκηρυχτεί για:
Την ΠΕΜΠΤΗ 14/1/2016 και ώρα 12.00 έως 15.00’.
Την ΤΡΙΤΗ 19/1/2016 και ώρα: α) από 05.00’ έως 08.00’, β) από 13.00’ έως 16.00’ και γ) από 21.00’ έως 24.00’),
Οι αγώνες μας θα συνεχιστούν, καθώς τα μέτωπα που έχει ανοίξει μπροστά μας η κυβέρνηση είναι πολλά: το Ασφαλιστικό, η υπογραφή Σ.Σ.Ε. Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση. Ήμασταν και θα είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπως και σε κάθε ξεπούλημα εθνικού πλούτου.

Συνάδελφοι Ηλεκτρολόγοι – Ηλεκτρονικοί,
Θα είμαστε πάντα απέναντί τους. Όλοι μαζί μπορούμε.  
Συμμετέχουμε μαζί με την Π.Ο.Σ. και τα υπόλοιπα Σωματεία στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 14/1/2016 στις 12.30’ έξω από το Υπουργείο Μεταφορών.

                                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΚΙΔΗΣ                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ