Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Σε πανικό το στέκι του ψεύτη ανακαλύπτει ..προβοκάτσιες!!!

Οι συνεχείς αποκαλύψεις του ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ προς πάσα κατεύθυνση έχουν σπείρει πανικό στις τάξεις των φυλοκυβερνητικών και φιλοεργοδοτικών  συμμαχιών .Ο πανικός τους είναι τέτοιος που προσπαθούν να δικαιολογηθούν με απίστευτες δικαιολογίες και ψέματα.
Στην ανάρτηση του ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ για τις επαφές μηχανοδηγών με την νέα ιδιωτική εταιρεία δεν γράψαμε πουθενά κανένα όνομα αλλά ούτε φωτογραφίσαμε καμία παράταξη..

Αντίθετα μας προκαλεί έκπληξη η αναφορά από το ίδιο το στέκι του ψεύτη για την ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ .
Πρόκειται για ομολογία ενοχής;...Τους ξέφυγε;;;
Εκπληξη μας προκάλεσε επίσης η προσπάθεια  εμπλοκής  του ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών!!!Το καταλαβαίνουμε...Δεν το δικαιολογούμε όμως..Έρχονται εκλογές και το ΔΙΚΤΥΟ έχει χάσει την μπάλα..Συνήθως την βρίσκουμε στην ...εξέδρα  μετά από τον  πανικό..

Στην προσπάθεια τους να πλήξουν το ΠΑΜΕ έφτιαξαν  ένα  ευφάνταστο "φωσκολικό'' σενάριο με πολλές ..ανατροπές!!
Μία νέα ανατροπή που πρόσθεσαν στο σενάριο είναι ότι  σε προηγούμενες αναρτήσεις έγραφαν οτι το ΠΑΜΕ  σιδηροδρομικών δεν έχει καμία σχέση με τον εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ .
''Δεν τον ξέρουν στο ΠΑΜΕ'' έγραφαν.
Σήμερα σύμφωνα με το στέκι του ψεύτη χρίστηκε και  επίσημα εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ...(χαχαχα  κλαυσίγελος εως ..τραγέλαφος..δεν θυμούνται  και τι γράφουν από τον πανικό)
Μετά σε πλήρη παράκρουση κατηγορούν το ΠΑΜΕ  σιδηροδρομικών  οτι έδωσε ψευδή!!!;;;;  οικονομικά στοιχεία για  τον προαστιακό της Καλαμάτας..Πότε έγινε αυτό;Αυτό σκεφτήκατε για να το θίξετε;
Το ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ έγραψε κύριοι τα έσοδα και τα έξοδα ,οχι το ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών Και το κάναμε καθώς πιστεύουμε ότι στήσατε την ιστορία για να κλείσετε για πάντα τον σιδηρόδρομο στην Πελ/σο..Εσεις και οι κυβερνητικοί  συνεργάτες που έφεραν τους ιδιώτες στην πόρτα μας.. 
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...Σας το είχαμε ξαναζητήσει αλλά ακόμα περιμένουμε να τα δούμε αυτά τα .....αληθινά στοιχεία!!
Για το 25% γράψαμε ..ΜΑΛΛΟΝ ..φέρνει μείωση αλλά "δεν το είδατε"..Για τα υπολοιπα που μείωσε το ενιαίο μισθολόγιο κουβέντα;...ΚΟΥΒΕΝΤΑΑΑ;..ΟΥΤΕ ΚΙΧ;
Οσο για το οτι μας ρώτησαν για το θέμα με τον μηχανοδηγό μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιος είναι αυτός γιατι μέχρι σήμερα δεν μας έχει ενοχλήσει κανένας..Από ποιον ερωτηθήκαμε και πότε;
Μήπως εννοείται ερώτηση το πουτάνας γιοί που έγραψε το στέλεχος  σας κάτω από τις αναρτήσεις μας ;
Αλλά  συνάδελφοι σιδηροδρομικοί   ας δούμε τι συμβαίνει  πραγματικά. Μακριά  από τις γελοιότητες και τα αίσχη που προσπαθεί να κρύψει το στέκι της κωλοτούμπας..
Το τσουνάμι της  κυβερνητικής κωλοτούμπας έχει αρχίσει και επηρεάζει σημαντικά  τον κόσμο που πίστεψε  τις υποσχέσεις Τσίπρα και της παρέας του.
Οι ιεραπόστολοι του συριζαισμού  που αναρριχήθηκαν  μέσα σε μια νύχτα στα σωματεία  (σαν το πρόεδρο ,τον ταμία της ΠΕΠΕ  αλλά και άλλους)  αρχίζουν και έχουν  ουσιαστικό πρόβλημα.Με τις φατρίες που σχημάτισαν (μέσα σε άλλες παρατάξεις που ανήκαν μέχρι πρόσφατα)  δημιούργησαν κλίμα εικονικής πραγματικότητας  στο οποίο περίμεναν  να μεταλαμπαδεύσει το μήνυμα της επανάστασης ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη να σκιστεί το μνημόνιο σε δημόσια θέα κλπ ...Έσβησε η δάδα ομως..και τους έμεινε..αμανάτι το κοντάρι.
Τα ψέματα άρχισαν να ζητάνε και άλλα ψέματα για να καλυφθούν και σε αυτή την απαίτηση οι συνδικαλιστές  και οι κομματάρχες του ΣΥΡΙΖΑ  δεν είπαν όχι ..
Σήμερα με την κατάρρευση της αντιμνημονιακής εικόνας του ΣΥΡΙΖΑ έμειναν μόνο οι εκλεγμένοι με αυτόν στα σωματεία να υπερασπίζονται τον υποτιθέμενο αντιμνημονιακό αγώνα.Μην νομίζετε οτι το κάνουν   για να σώσουν την τιμή και την υπόληψη του ΣΥΡΙΖΑ ή να μαζέψουν τα κομμάτια του.
Το κάνουν συνειδητά  έτσι ώστε να παραμείνει συνδετικός ιστός στο λόμπι που δημιούργησαν καθώς φοβούνται τις αντιδράσεις των εργαζομένων απέναντι στους ίδιους  με τις φυγόκεντρες τάσεις που παρουσιάζουν.
β)θέλουν να συνεχίσουν να  υπάρχουν στα συνδικαλιστικά πράγματα για προσωπικό όφελος γ)προσπαθούν (οι πιο φανατικοί) να αποσυντονίσουν τις κινητοποιήσεις  αλλά και να προετοιμάσουν τον εργαζόμενο κόσμο σιγά σιγά οτι από τους μνημονιακούς είναι οι πιο..αντιμνημονιακοί και αξίζουν μια δεύτερη ευκαρία!!Στην ουσία παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης που επιθυμεί να πείσει τον λαό οτι αγωνιζεται για αυτόν και τον έσωσε κατά τα σαμαρικά ή παπανδρεικά πρότυπα..

Σήμερα  οι παρατάξεις στον όμιλο ΟΣΕ  που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό ώστε να κάνουν οτιδήποτε  για να πλήξουν αντιπάλους ή να προσπαθήσουν να επιπλεύσουν στα κύμματα οργής  που έρχονται.
Και ψεματα θα πουν,και προβοκάτσιες  στήνουν ,και απειλές ξεστομίζουν και σενάρια φτιάχνουν και παρασκηνιακά δρουν και όλα αυτα τα γνωστά που έμαθαν στο παρελθόν.
Η ύπαρξη όμως αντίδρασης απεναντί τους χωρίς ηθική κατάπτωση  για τον σιδηροδρομικό και τον αγώνα που κάνει είναι κάτι που δεν το περίμεναν.Δεν τους αρέσει δεν το αντέχουν..Ακόμα νομίζουν οτι οι σιδηροδρομικοί πιστεύουν τις γραπτες΄ακροβασίες ,τα παιδιάστικα επιχειρήματα,τα κουτσομπολιά , τα σχόλια  και τις αναρτήσεις τραβηγμένες από τα μαλλιά όπως αυτή για το ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών..
Καλό θα είναι πριν ξαναγράψουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ  οτιδήποτε για το ΠΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΏΝ να θυμηθούν οτι οι ΠΑΜΙΤΕΣ δεν πιανονται  στην φάκα  σαν τα ποντικια στα γραφεια συμβούλων στα κρυφά να διαπραγματεύονται,δεν μοιραζουν τα κομμάτια της πιτας στην εργοδοσία και δεν γράφουν κείμενα  σαν την προτασή τους για το ασφαλιστικό..γιατι κανουν καθαρό αγώνα με ανοιχτές πόρτες και καθαρό πρόσωπο..
Οσον αφορά το ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ το μεγαλύτερο αγκάθι στα πλευρά σας θα συνεχίσει όπως σας υποσχέθηκε..Πιο σκληρό..πιο δυνατό...πιο πιεστικό..
Στηρίζουμε το ΠΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ και όλες τις παρατάξεις που το στηρίζουν..
Εσεις τολμάτε να πείτε ανοιχτά  ποιον στηρίζετε; 
Ο εφιάλτης σας...
ΛΟΚΟΚΟΜΟΤΙΒΑ