Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Πόσο δίκιο είχαμε..τελικά.Οι ιδιώτες είναι εδώ. Έκθετη η ηγεσία της ΠΕΠΕ

Και με την βούλα η gargo rail  είναι η πρώτη ιδιωτική σιδηροδρομική εταιρεία που απέκτησε άδεια για εμπορευματική δραστηριότητα στην Ελλάδα.
Θα θυμίσουμε σε όλους οτι την προεκλογική περίοδο στις εκλογές της ΠΕΠΕ  αλλά και στις μετέπειτα συγκεντρώσεις ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ είχε αναφέρει το ενδιαφέρον των αυστριακών σιδηροδρόμων αλλά και της  GOLD AIR GARGO για τις εμπορευματικές μεταφορές και τον κίνδυνο που θα συναντούσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο άμεσο μέλλον από τους ιδιώτες.

Θα ειχε μεγάλο ενδιαφέρον να δείτε τι έλεγαν για το θέμα  οι κύριοι της ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ και  πρώτος πρώτος ο σημερινός πρόεδρος κο ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ ο σημερινός  ταμίας κος ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ,ο κος ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ,ο κος ΓΚΑΝΤΙΤΖΙΚΙΔΗΣ αλλά και τα άλλα μέλη της συγκεκριμένης παράταξης.
Να δείτε συνάδελφοι  μηχανοδηγοί ΟΛΑ τα βίντεο των πρακτικών και  την συντονισμένη  επίθεση εναντίον της ΑΣΚΕ και του εκπροσώπου της,τον χλευασμό αλλα και την παραπληροφόρηση προς τους μηχανοδηγούς ότι αυτά είναι φανταστικά σενάρια και πολλά άλλα...
ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΙΚΡΟ ΤΡΟΠΟ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ
Μήπως  είναι τυχαίο που στην συνάντηση της ΠΕΠΕ με τον υπουργό μεταφορών ο κος Σπίρτζης τους ομολόγησε τον  σχεδιασμό για μεταφορά  μόνο των μηχανοδηγών σε έναν δημόσιο φορέα από τον οποίο θα νοικιάζουν οι ιδιωτικές εταιρείες  τους μηχανοδηγούς  που χρειάζονται για να κάνουν δρομολόγια εμπορευματικών ή επιβατικών μεταφορών.
Το είδατε πουθενά γραμμένο αυτό σε κανένα μπλογκ;Μήπως και αυτό το φανταστήκαμε ;Μήπως είναι και αυτό δικό μας σενάριο;

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΠΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ
  • Εβαλε τα προβλήματα κάτω από το χαλί.Αγνόησε επιδεικτικά κάθε αντίθετη γνώμη.
  • Αφησε προκλητικά το υπουργείο να κάνει την δουλίτσα  που σχεδίαζε εδώ και καιρό (ΣΥΡΙΖΑ γαρ όλοι μαζί η παρέα)  δηλαδή να φέρει τους ιδιώτες στα πόδια μας.
  • Παραπληροφορεί  και αποπροσανατολίζει  τους μηχανοδηγούς για να είναι σε καταστολή και να ασχολούνται με επιδόματα ενώ χάνουν το μέλλον τους.
ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ ..
ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ