Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Οσο και να προσπαθούν στο στέκι του ψεύτη έχουν κατάλαβει ΟΛΟΙ το ρόλο τους

Σε νέα επίθεση προχώρησε το δίδυμο της συμφοράς που διαχειρίζεται το στέκι της έλξης κατά του ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ,του εκπροσώπου της ΑΣΚΕ και του ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών για ανάρτηση  του ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ που λέει την ωμή αλήθεια αλλά και ξεσκεπάζει τον ρόλο των λακέδων της κυβέρνησης κατά του σιδηροδρόμου λίγο πριν την ιδιωτικοποίηση του.Ρόλος  ο οποίος είναι  σύμφωνος με τις εντολές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ (που στήριξαν και  συνεχίζουν να στηρίζουν) αλλά και τις εντολές της ΕΕ και της συμμορίας που την διοικεί.


Στην διαστρέβλωση που επιχειρούν για πολλοστή φορά ( μα καλά δεν βαρεθήκατε ακόμη ;)αποτυγχάνουν ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ καθώς στο κείμενο έιναι ξεκάθαρο οτι το ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ,η ΑΣΚΕ,το ΠΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ είναι υπέρ του ανοίγματος του σιδηροδρόμου σε όλη την Πελοπόννησο.Είναι υπερ και αγωνίζεται για τον ενιαίο δημόσιο σιδηρόδρομο -λαική περιουσία.
 Σε αυτά που μόνο στην φαντασία τους χωράνε απαντάμε οτι:

Αυτό που δεν θα υποστηρίξουμε ποτέ είναι τις προσωπικές και ατομικές φιλοδοξίες,την αποσπασματική λειτουργία του δικτύου της Πελοποννήσου και τον σιδηρόδρομο λάφυρο της κομματοκρατίας .

Δεν θα υποστηρίξουμε ποτέ να γίνει ο σιδηρόδρομος Ιφιγένεια στα πονηρά σχέδια της κυβέρνησης για να τον τελειώσει και να τον παραδώσει στους ιδιώτες.

Δεν θα υποστηρίξουμε ποτέ τις φιέστες που θέτουν σε κίνδυνο κάθε εγχείρημα από την προχειρότητα και την αδιαφορία για κάθε σιδηροδομικό κανόνα.

Δεν θα υποστηρίξουμε ποτέ  τα εγκλήματα που κάνουν κατά του σιδηροδόμου κατά της κοινωνίας και του λαού.

Δεν μας αγγίζουν τα ελλείμματα της καπιταλιστικής οικονομίας που στηρίζουν καθώς πιστεύουμε σε άλλο μοντέλο. Πιστεύουμε στην λαική οικονομία και στο τέλος της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.Τα ελλείματα αυτοί  τα στήνουν μαζί με τις κυβερνήσεις  τους..Δικοί τους είναι οι κανόνες και σύμφωνα με αυτούς του κανόνες τελείωσαν τον σιδηρόδρομο στην Πελοπόννησο.

Το υβρεολόγιο που είναι συνηθισμένοι να  συγγράφουν ο πρόεδρος και ο ταμίας της ΠΕΠΕ ως διαχειριστές στο στέκι της έλξης(γνωστότερο  στην σιδηροδρομική οικογένεια και ως στέκι του ψεύτη) δεν μας αγγίζει, εξάλλου είμαστε συνηθισμένοι στις επιθέσεις τους αφού είμαστε η μόνη ενασχόληση τους σε συνελεύσεις και ΔΣ της ΠΕΠΕ στους διαδρόμους που ψιθυρίζουν και στο διαδίκτυο που εξαπολύουν τα εσώψυχα τους.Είναι γνωστοί για τους εκβιασμούς μέσα από το μπλογκ τους,τις απειλές ,αλλά και ότι είναι πιστοί στην βρώμικη δουλειά που τους έχει ανατεθεί από τα αφεντικά τους.

Την στιγμή που το ενιαίο μισθολόγιο( που ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ μέσα από το στέκι του ψεύτη) φέρνει νέες μειώσεις στους βασικούς , με αλλαγές στα κλιμάκια ανά τριετία αντί διετία,με κατάργηση του 75% της Κυριακής,με παγωμα και εξαφάνιση της μισθολογικής εξέλιξης από το 2016 εως το 2018,με το επίδομα ευθύνης να μας κουνάει το μαντήλι θέλουν να αποπροσανατολίσουν ,να ξεγελάσουν ,να κρυφτούν.

Την ώρα που το ασφαλιστικό  της κυβέρνησης που στηρίζουν λιώνει τις συντάξεις ,εξαφανίζει τα εφαπαξ και πάει τα όρια σε δυσθεώρητα ύψη θέλουν να κάνουν φιέστες και να ποντάρουν στο συναίσθημα και την ελπίδα για να διασωθούν από την κατακραυγή.

Είναι γνωστοί για τις πρακτικές τους από το πρόσφατο παρελθόν τους σε άλλο συνδικαλιστικό χώρο και το δασκάλεμα  που τους γινόταν  στα δωματιάκια της Καρόλου με ειδικότητα... την παραγκολογία.Ετσι νομίζουν ότι είμαστε σαν τα μούτρα τους καθώς η διαπλοκή και το ψέμα είναι στο πετσί τους..

Περαστικά σας...

υγ..κοιμηθείτε και λίγο μην ξενυχτάτε για να μας βρίζετε 
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ