Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Απίστευτες μεθοδεύσεις από τα "συνεταιράκια".!!!!!

Σε απίστευτες μεθοδεύσεις έχει προχωρήσει το δίδυμο της καταστροφής στην ΠΕΠΕ.
Οι εκπρόσωποι της Συνεξέλιξης και της  Ενότητας έχουν καταργήσει κάθε δημοκρατική διαδικασία και  πλέον  δεν παρεχουν καμία ενημέρωση προς το προεδρείο επιλέγοντας το παρασκήνιο και τις  γνωστές μεθοδεύσεις τους εναντίον των μηχανοδηγών και υπέρ της εργοδοσίας.

Οι νέες  συναντήσεις του γνωστού διδύμου στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ  κρυφά από το προεδρείο της ΠΕΠΕ δείχνουν την αλαζονεία τους , την αντισυναδελφικότητα και την έλλειψη του σεβασμού στην αντιπροσωπευτικότητα στο σωματείο των μηχανοδηγών.
Εξίσου σημαντικό με τα παραπάνω  είναι το  ζήτημα   που έχει προκύψει με την συμμετοχή της ΠΕΠΕ στην τριμερή του Υπουργείου Εργασίας.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ μέσα από το προσωπικό του blog το σωματείο  θα συμμετάσχει στην τριμερή.
Να θυμίσουμε λοιπόν στον πρόεδρο και τον γραμματέα ότι το  σωματείο δεν το εκπροσωπούν μόνο   οι δύο τους (και ειδικά για τόσο σοβαρά ζητήματα)  αλλά το  σωματείο το εκπροσωπεί το προεδρείο ή όλο το ΔΣ..
Επομένως όταν ο πρόεδρος του σωματείου  ανακοινώνει κάτι για την ΠΕΠΕ (όπως πχ την συμμετοχή της σε μια διαδικασία) ΟΦΕΙΛΕΙ να ενημερώσει επίσημα το προεδρείο  και  να το καλέσει να παραβρεθεί  και όχι να υποστηρίζει ότι όσοι δεν συμφωνούν με την άποψη του δεν χρειάζεται να παραβρεθούν στην συνάντηση με το υπουργείο γιατί το υπουργείο έχει καταγράψει την διαφωνία τους!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

Η έλλειψη σεβασμού στην αντίθετη άποψη,ο χλευασμός και η ανηθικη αντιμέτωπιση απέναντι  στον πολιτικό αντίπαλο ,η διάλυση της δημοκρατικής  και αντιπροσωπευτικής  συμμετοχής στα κοινά δεν έχουν καμία θέση μέσα στην ΠΕΠΕ.
Είτε συμφωνείς με κάποιον είτε όχι οφείλεις να τηρείς  τις διαδικασίες και να υπερασπίζεσαι το δικαίωμα του να εκφράζει την άποψη του ελεύθερα.
Η μισή αλήθεια,ή η άποψη  μόνο μερικών δεν είναι η αλήθεια.Είναι κατασκευασμένη αλήθεια.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ