Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Απόλυτη επιβέβαιωση για την κρυφή συνάντηση στου Ψυρρή

ΦΑΙΔΡΕ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ;

Απόλυτη επιβεβαίωση για την κρυφή συνάντηση στου Ψυρρή  3 συνδικαλιστών απο την έλξη με την RAIL CARGO όπως ομολογεί και το ίδιο  στέκι της έλξης.
Αλλά θα ζητήσουμε από τον φαιδρό (2 εταιρειών πλέον) να μας δείξει την ανακοίνωση που βγάλαμε  χθες όπως λέει 
Το τεράστιο συνδικαλιστικό ατόπημα τους πλέον θέτει σε κίνδυνο το σωματείο   αλλά και όλους τους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Το σωματείο της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ οφείλει να πάρει θέση  όπως και η ΠΟΣ για τις πρακτικές συγκεκριμένων ανθρώπων που λειτουργούν με άλλα κίνητρα έξω τα συνδικαλιστικά από ότι φαίνεται.
Οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρουν υπηρεσίες και σε άλλες εργοδοσίες;(Ειναι μήπως αυτοί  οι χαφιέδες και  κατηγορούν άλλους για να καλυφθούν;)
Τι ακριβώς συζήτησαν με τον εκπρόσωπο της RAIL CARGO στο καφεδάκι τους;


Είναι αλήθεια ότι στην επίσημη συνάντηση με την RAIL CARGO  στο εργατικό κέντρο  της πρότειναν να ζητήσει να υπενοικιαστούν μηχανοδηγοί από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ;
Γιατί από αυτή την πρόταση σε συνδυασμό με την κρυφή συνάντηση καταλαβαίνουμε πολλά.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Η συμμαχία ΕΝΟΤΗΤΑΣ  και ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ σε όλα τα επίπεδα είναι το μόνο δεδομένο εκλογικά αυτή την στιγμή.ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



Κάθισαν όπως κάνουν εδώ και χρόνια από την πλευρά των εργοδοτών και  με σκυμμένο το κεφάλι  πάλι  κάνουν εδώ και χρόνια.Γιατί πάντα έσκυβαν το κεφάλι μπροστά στα αφεντικά.

Εκεί που έφτυναν γλύφουν  και βάζουν φαρδιές πλατιές τις υπογραφές τους όχι σε 9ωρα αλλά σε 9ημερα.Λέγανε τεμπέληδες  τους μηχανοδηγούς  που ζητάγανε τα ρεπό τους και απευθύνονται  με αισχρό τρόπο σε μηχανοδηγούς που δεν τους ακολουθούν στον κατήφορο που έχουν επιλέξει. Όποιος δεν ακολουθεί το άρμα της ενότητας αποκαλείται κοπρίτης ή τον  απειλούν με ωμό τρόπο. .(Κάποιος από τον στενό κύκλο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ  είπε το ιστορικό απευθυνόμενος σε συνάδελφο --μετά τις εκλογές της ΠΕΠΕ θα μετρήσουμε πτώματα!!!Αυτοί δεν ήταν πάντα; Αυτά δεν ήταν οι πρακτικές τους;Έτσι δεν έχουν μάθει;)
Μαύρο μέτωπο και απειλές

Το περιεχόμενο της συμφωνίας δεν το αλλάζει ούτε η τριμερής ούτε οι αποφάσεις της.
Η συμφωνία αποδέχεται την κατάργηση κεκτημένων ,αμοιβών κατόπιν εντολών της εργοδοσίας που εκτέλεσαν με ζήλο οι συνδικαλιστές της.

Όπως με ζήλο εργάστηκαν για να εξυπηρετήσουν την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.Την επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να ξεπουλήσουν τον σιδηρόδρομο σε ιδιώτες.Και δεν ντρέπονται να φωτογραφίζονται μαζί τους με φόντο την Ακρόπολη ,,,γελωντας!!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ