Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Aσύστολα ψεύδη από τον πανικόβλητο Γενιδούνια

Ο επαγγελματίας λασπολόγος ξαναχτύπησε ανακαλύπτοντας δραπέτευση από την συνέλευση του ΜΘ για να πάμε για καφέ στις 23:00 το βράδυ!!
Παραβρέθηκα στην συνέλευση που έγινε στην Θεσσαλονίκη  ΜΘ  και είχε ώρα έναρξης στις 18:00 ( βρισκόμουν στο χώρο από τις 17:00.)
Η συνέλευση για άγνωστο λόγο ξεκίνησε στις 18:40 με τον οικονομικό απολογισμό.Η συζήτηση για τον οικονομικό απολογισμό αντί για 15' λεπτά ξεπέρασε τις 2 ώρες καθώς οι Τουρλής και Γενιδούνιας προσπαθούσαν να κάνουν το άσπρο μαύρο για τα οικονομικά του σωματείου.
Στην συζήτηση του οικονομικού απολογισμού ο Γενιδούνιας αρνήθηκε να μου δωσει το λόγο.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ στον διοικητικό απολογισμό μου δόθηκε ο λόγος   στις 22:00 το βράδυ!!!μετά από 4 ώρες!!!  και ηταν εμφανές ότι η  συνέλευση  θα είχε πολύ δρόμο ακόμα.
Στην τοποθέτηση μου για τον οικονομικό απολογισμό δεν διακόπηκα από κανέναν όπως και ποτέ δεν έχω διακόψει κανέναν σε συνέλευση.
Στην τοποθέτηση μου για τον διοικητικό απολογισμό αν και δέχθηκα και φραστική επίθεση απο συγκεκριμένους πάλι δεν απάντησα.
Η συνολική τοποθέτηση μου δεν ξεπέρασε τα 15 λεπτά και τελείωσε περίπου στις 22:15.
Η αναχώρηση μου από το ΜΘ για επιστροφή στην Αθήνα θα γινόταν με το 601 το οποίο αναχωρεί από την Θεσ/κη στις 23:00!!!
Ενημέρωσα ότι έπρεπε να φύγω γιατί είχα δουλειά ( είχα καθυστερήσει πάρα πολύ σε συνάντηση για να παραλάβω ένα φάκελο) και για αυτό δέχθηκα επίθεση !!! αν είναι δυνατόν.
Επίσης με απόλυτα  ειρωνικό ( επαναλαμβανόμενο σε πολλές συνελεύσεις)  τρόπο το μέλος του ΔΣ και της συνεξέλιξης Σίμος Ιορδανίδης μου απευθύνθηκε με το ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ;...Ο Σίμος δεν ήξερε ότι είχα εκλεγεί με την ΑΣΚΕ εδώ και τρία χρόνια..;;;
Για την  απόλυτα συνεχή και απρεπή  ειρωνική του στάση θύμησα στο Σίμο Ιορδανίδη την ιστορία  που είχε πλάσει στις προηγούμενες εκλογές  με την ΒΜW και θα έπρεπε  να προσέχει τον τρόπο  αλλά και το τι λέει.

Ο Σίμος στις προηγούμενες εκλογές είχε αναρτήσει ένα  απαράδεκτο  και ποταπό  σχόλιο  
<< Ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ στις περιοδείες  δέχεται να κυκλοφορεί μόνο με ΒΜW >>.
Tο 2015 στις συνελεύσεις Αλεξανδρούπολης - Δράμας  εγώ δεν είχα αυτοκίνητο για να μετακινηθώ .Προσφέρθηκε να με μεταφέρει ο συνάδελφος Καπιτάνος με το αυτοκινητό του μαζί με τους Τουρλή-Θανασιά.Στην επιστροφή από την Δράμα   προσφέρθηκε να με μεταφέρει στην Θεσ/κη ο συνάδελφος Αλτής με το αυτοκίνητο του και εκείνο μάρκας ΒΜW.
O Σίμος Ιορδανίδης οδηγήθηκε στο συμπερασμα ότι κυκλοφορώ μόνο με αυτή την μάρκα επειδή  με μετέφεραν πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου τους  2 συνάδελφοι και είχαν ΒΜW.!!
Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοια άτομα με τέτοια σχόλια και με τέτοια απαράδεκτη στάση έχεις καθήκον να υπερασπίζεσαι την αξιοπρέπεια σου.Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ρωτήσω τον Σίμο αν γνωρίζει την λέξη αξιοπρέπεια.
Ο απαράδεκτος Γενιδούνιας προσπάθησε να φιμώσει την αντίθετη άποψη  αλλά και με ψέματα να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα .
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΘ
Τους παραδίδω στην κρίση σας....

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ