Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Πότε ξεκινούν οι κινητοποιήσεις στα εμπορικά;

Με <<τεράστια αγωνία>> αναμένουμε τις αποφάσεις της ΠΕΠΕ για τις  νέες κινητοποιήσεις στα εμπορικά που αποφάσισαν  πρόσφατα οι γενικές συνελεύσεις των μηχανοδηγών .
Αυτές τις κινητοποιήσεις που η ηγεσία της ΠΕΠΕ ήθελε να αναστείλει ως ένδειξη καλής θέλησης προς τον υπουργό κο Σπίρτζη επειδή τους δέχθηκε  για να τους πει τα ίδια παραμύθια που τους λένε ΟΛΟΙ σε κάθε συνάντηση..

Οι κινητοποιήσεις που αποφάσισαν οι γενικές συνελεύσεις υποτίθεται οτι ήταν χωρίς χρονικό όριο αλλά  στο δρόμο ,μετατραπηκαν σε στάσεις και περιορισμένου χρονικού ορίζοντα...
Δεν ξεχνάμε φυσικά  οτι με την παραζάλη του απόλυτου εργοδοτικού συνδικαλισμου που πάσχει η ηγεσία της ΠΕΠΕ ακόμα και αυτές οι κουτσές  στάσεις στέφθηκαν με απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ..Όπως το είχαν σχεδιάσει δηλαδή  εξαρχής.
Απλά να καθυστερούν λίγο τα εμπορικά να φαίνεται ότι κάτι γίνεται αλλά στην ουσία να πηγαίνουν κανονικότατα.
Στα παλιά τους τα παπούτσια οι αποφάσεις των συνελεύσεων και ούτη φωνή ούτε ακρόαση  για συνέχιση των κινητοποιήσεων .Κανένας προγραμματισμός ή εξώδικο προς την Τραινοσε.
ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;
Να θυμίσουμε συνάδελφοι ότι εμείς σαν ΑΣΚΕ είμασταν αντίθετοι στις κινητοποιήσεις ΜΟΝΟ στα εμπορικά και ζητήσαμε να γίνουν και στα επιβατικά..Αλλά αυτό ίσως να φαίνοταν βαρύ στο υπουργείο και να είχαμε παράπονα προς τα δικά τους παιδιά στα σωματεία..
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ