Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Για παν ενδεχόμενο...προειδοποιούμε....

Στην ανεπιβεβαίωτη (μέχρι στιγμής) πληροφορία που μας ήρθε χθες για την τοποθέτηση στην προεδρία του ΟΣΕ ( από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) ατόμου  αποδεδειγμένου εχθρού του σιδηροδρόμου θα είναι η πρώτη φορά που θα χαρούμε ολόψυχα να έχει γίνει ..λάθος,παρανόηση,ράδιο αρβύλα (ή οτι άλλο νομίζετε.)

Απλά να θυμίσουμε οτι πρόκειται για έναν πρωτεργάτη της διάλυσης του σιδηροδρόμου μαζι με τον μεγάλο εξυγιαντή του ΠΑΣΟΚ Δ. Ρέππα .Πρόκειται για τυφλό  μνημονιακό υπηρέτη και εχθρό της έλξης.
Πολλές φορές έχουμε πει οτι δεν στεκόμαστε στα πρόσωπα αλλά στις πολιτικές που εφαρμόζονται ανεξαρτήτως προσώπων.Πολιτικές στην υπηρεσία του κεφαλαίου και της ΕΕ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως θα σταθούμε και στο πρόσωπο καθώς οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του ομιλίες ήταν πάντα γεμάτες με  κυνισμό και εχθρότητα  προς τους σιδηροδρομικούς και ειδικότερα για τους μηχανοδηγούς  και μας έχουν μείνει ανεξίτηλες στην μνήμη .Όπως  δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ποτέ  το ότι έδιωξε μέσα σε μια νύχτα μηχανοδηγούς με πείρα  και προσφορά 35 χρόνων .
Μηχανοδηγοί που εκτός από φίλοικαι συνάδελφοι ,ήταν και οι δάσκαλοι μας όταν ήρθαμε στον σιδηρόδρομο..
Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι στην απειροελάχιστη επαλήθευση αυτής της  κυβερνητικής απειλής ,ατιμωτικής για τον κλάδο και την ιστορία του περιμένουμε από το σωματείο μας αλλά και τα άλλα σωματεία του ομίλου κινητοποιήσεις διαρκείας μέχρι την απομάκρυνση του. Η τοποθέτηση αυτή αν πραγματοποιηθεί  θα σημαίνει επίσης  και την ολική  κατάρρευση και των τελευταίων δικαιολογιών  του ΣΥΡΙΖΑ που υποσχόταν ενιαίο και δημόσιο σιδηρόδρομο μαζί με πολλά άλλα παραμύθια πού πούλησε στους σιδηροδρομικούς για να τους ξεγελάσει και να αποσπάσει την ψήφο τους
( Να σημειώσουμε επίσης ότι υπάρχουν    μερικά νομικά κωλύματα για τοποθέτηση προέδρου και που απαιτούν νομοθετική παρέμβαση με τροπολογία από το υπουργείο μεταφορών κατι που  φάνηκε  και  στις τοποθετήσεις  δοικήσεων στον ΟΑΣΑ)

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και την αντίδραση των υποστηρικτών του Συριζα στον ομιλο όπως το ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ....)
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ