Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Φωτιά χθες σε συρμό στην γραμμή Φλώρινα-Θεσ/κη στην Έδεσσα

Ολοι είναι μια χαρά .Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας ανταποκρίθηκε στο 100% .


Παράπονα από επιβάτες για την οργάνωση ΟΣΕ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
Ο προορισμός της αξοστοιχίας που πήρε φωτιά στο κανονικό του δρομολόγιο ήταν να πήγαινε στην Φλώρινα και στη συνέχεια να επέστρεφε ξανά στη Θεσ/νίκη. Οι επιβάτες της επιστροφής  κατήγγειλλαν ότι στο Σ.Σ. Αμυνταίου περίμεναν με καθυστέρηση όπου τελικά πήγε λεωφορείο να τους παραλάβει το οποίο ξεκίνησε αργά, μετά τις 5 μ.μ. από το Αμύνταιο προς Άρνισσα, Έδεσσα, Νάουσα, Πλατύ και Θεσ/νίκη.

Το λεωφορείο πράγματι ξεκίνησε με την όποια καθυστέρηση και λόγω απειρίας του οδηγού άργησε να βγεί από την πόλη του Αμυνταίου . Φτάνοντας στο χωριό Άγ. Παντελεήμονας-Φλώρινας τηλεφώνησαν στον οδηγό να επιστρέψει ξανά πίσω και να πάει Φλώρινα να παραλάβει και άλλους επιβάτες !
 Οι επιβάτες όμως αντέδρασαν έντονα καθώς κάποιοι έπρεπε να φτάσουν έγκαιρα στο Πλατύ για να προλάβουν το τρένο της ανταπόκρισης για την Αθήνα διαφορετικά θα έχαναν το τρένο. Το λεωφορείο τελικά επέστρεψε πίσω για να πάει Φλώρινα και κατέβασε αρκετούς επιβάτες ξανά στο Αμύνταιο οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στον Σταθμάρχη και αυτός τους απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Τελικά οι επιβάτες αναγκάστηκαν να ταλαιπωρθηθούν αρκετά και αργά επέστρεψαν μερικοί με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, δικά τους μέσα και συγγενείς τους με πολλά όμως παράπονα από την κακή οργάνωση και αντιμετώπιση των υπευθύνων του Ο.Σ.Ε. - 
www.tastv.gr