Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 12-11-2015



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
TΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΛΙΝΑΜΑΞΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΘΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 11-11-2015 στις 12.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στοΥπουργείο Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των απολυμένων εργαζομένων από το Τμήμα Κλιναμαξών-Κλινοθεσίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τον κύριο Υφυπουργό Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων Παναγιώτη Σγουρίδη.



Η Επιτροπή μας εξέθεσε λεπτομερειακά τά προβλήματα πού αντιμετωπίζουμε στην κατεύθυνση της επίλυσης του κεντρικού και οξυμένου αιτήματός της επαναπρόσληψής μας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ .

Ο κος Υφυπουργός δείχνοντας κατανόηση αλλά και γνώση των ζητημάτων μας δήλωσε ότι μόλις ξεκινήσουν οι προσλήψεις,θα μοριοδοτηθούμε με επιπλέον μόρια προκειμένου να προσληφθούμε ως παλαιό προσωπικό από τους πρώτους,κάτι πού επανέλαβε και στην μετέπειτα συναντησή του την ίδια μέρα στις 16.00 μ.μ. με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών , πού για πολλοστή φορά έθεσε ή Ομοσπονδία μας.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,


Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα σας καλεί να παραβρεθείτε μαζικά την 24-11-2015 στην εκδίκαση της έφεσής μας κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι δεν θα σταματήσουμε τον δίκαιο αγώνα μας μέχρι πού να επαναπροσληφθεί και ό τελευταίος συνάδελφός μας πού απολύθηκε .Στόν αγώνα μας έχουμε την στήριξη της Ομοσπονδίας μας και του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.


Αθήνα 12-11-2015.