Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Aρνείται η ηγεσία της ΠΕΠΕ να παραδώσει στην ΑΣΚΕ τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΣ

Όπως υποσχεθήκαμε  χθες η ΑΣΚΕ δια του εκπροσώπου της απέστειλε  σήμερα  επιστολή-αίτημα  στην ΠΕΠΕ για  να της παραδωθούν τα πρακτικά της  πρόσφατης συνεδρίασης  του σωματείου για να διαπιστώσει το σύνολο της σιδηροδρομικής οικογένειας  την διαστρέβλωση ,τα ψέματα,και την απύθμενη εμπάθεια της ηγεσίας της ΠΕΠΕ απέναντι στην ΑΣΚΕ και τον εκπρόσωπο της.
Στην ανάρτηση μας για τα ψέματα γνωστού ιστοτόπου με ροπή στην παραπληροφόρηση παραθέσαμε όλα όσα ειπώθηκαν στο ΔΣ από την ΑΣΚΕ ,τις ερωτήσεις του γγ αλλά και τις απαντήσεις προς τον ίδιο και τον πρόεδρο της ΠΕΠΕ.

Από τα πρακτικά θα έβλεπαν όλοι  με τα ίδια τους τα μάτια το τι πραγματικά ειπώθηκε και θα μπορούσαν  να συγκρίνουν τα όσα γράψαμε με τα όσα  περιέχουν τα πρακτικά σε βίντεο ή απομαγνητοφώνηση για να δούμε τελικά ποιος είναι ο αξιόπιστος και ποιος λέει αλήθεια ..Επειδή η κοινοποίηση των πρακτικών  θα αποτελούσε κόλαφο για την ηγεσία της ΠΕΠΕ που έχει έρθει σε δυσχερή θέση μετά τις συκοφαντίες  της  η ηγεσία φρόντισε να αρνηθεί την  δημοσιοποίηση.
Ορίστε η επιστολή της ΑΣΚΕ
Και ορίστε τι απάντησε η ηγεσία της ΠΕΠΕ στην επιστολή της ΑΣΚΕ
Δηλαδή ...ΟΤΑΝ (καταλαβαίνετε το όταν νομίζουμε) και αφού τα υπογράψουν ΟΛΑ τα μέλη(ζήσε Μάη μου) θα μας κάνουν την χάρη να τα διαβάσουμε!!!! με παρουσία τρίτου λές και είμαστε σε θυρίδα τράπεζας και φυσικά δεν θα μας τα δώσουν..
Με λεκτικές ακροβασίες ,παράδοξα, καθυστερήσεις αλλά και συμπεριφορά αστυφύλακα θέλουν να μην δώσουν τα πρακτικά
Να θυμίσουμε στον σημερινό  πρόεδρο της  ΠΕΠΕ με την αδύνατη μνήμη  ότι στην συνέλευση του Λειανοκλαδίου για τις εκλογές του σωματείου όταν είχε <<πλακωθεί>> με εργαζόμενο συνάδελφο μηχανοδηγό ωρυόταν και ζητούσε τα πρακτικά της συνέλευσης και ειδικά το βίντεο.
Να του θυμίσουμε επίσης οτι στην συνέλευση του Κιάτου παρουσία του και μπροστά στους συναδέλφους Τουρλή,Συροπουλο,Θανασιά υπέβαλε επίσημα  αίτημα για να του δωσουν το βίντεο του Λειανοκλαδίου  και στην σύσκεψη των παρατάξεων ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ ήταν ο μοναδικός που είπε ΝΑΙ.

Αυτά για να καταλάβουν ΟΛΟΙ πλέον τον κατήφορο που οδηγούν με ευθύνη τους την ΠΕΠΕ .
Απέδητη κατευθείαν προς την ανυποληψία  τον κιτρινισμό και την παραδοξότητα.

Η αλήθεια θα λάμψει είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο όσο και να θέλουν να την κρύψουν
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ