Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Επιστολή ΠΕΠΕ για ψύκτες πόσιμου νερού

Στην παρούσα ανάρτηση θα διαβάζατε  αν μας την έστελναν  την επιστολή της ΠΕΠΕ προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για διάφορα θέματα μεταξύ αυτών και την τοποθέτηση  ψυκτών πόσιμου νερού.
Δυστυχώς σε άλλη μια μεγαλειώδη επίδειξη μικροψυχίας το προεδρείο της ΠΕΠΕ απέστειλε την επιστολή εκτός από την  ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον.. ευατό του για να την κοινοποιήσει πάλι στον ευατό του..

Για άλλη μια φορά αποκλειόμαστε σαν μπλογκ(αναμενόμενο) από την επίσημη ενημέρωση του σωματείου των μηχανοδηγών αλλά και σαν παράταξη στην έλξη αν και δεν εκπροσωπούμαστε στο ΔΣ παρά μόνο στο ΣΤΑ.
Είναι χαρακτηριστικό  πανικού καθώς δεν άρεσε η αποκάλυψη για την έφεση  της Τραινοσε  για το επικίνδυνο αλλά σίγουρα δεν άρεσε η αναρτηση αλλά και η παρέμβαση του ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών για την προστασία των εργαζομένων από το τοξικό νέφος της πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο.
Εμείς δεν θα παρακαλέσουμε κανέναν για να κάνει τα αυτονόητα καθώς είναι φανερό ότι  υπάρχει προσωπικό πρόβλημα συμπεριφοράς  από πλευράς του προεδρείου και προσαρμογής του  σε δημοκρατικές διαδικασίες.
Το ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ  ξεκάθαρα και επειδή δεν υποφέρουμε από τον ιό της αποιδεολογικοποίησης η της μετάλλαξης και  να το παίζουμε ανεξάρτητοι ,συνασπισμένοι συγχισμένοι, αγανακτισμένοι κλπ   αναρτούμε όλες τις ανακοινώσεις των σωματείων του σιδηροδρόμου αλλά καμίας άλλης παράταξης εκτός των  παρατάξεων που υποστηρίζονται από το ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών, της γραμματείας ΠΑΜΕ δημοσίου,η του ΠΑΜΕ γενικότερα 

Φυσικά  δημοσιεύουμε επίσης και  τις απόψεις και θέσεις του ΚΚΕ το οποίο και στηρίζουμε ξεκάθαρα και ανεπιφύλακτα
Οι επιλογές μας δεν μπαίνουν ούτε  στο τσουβάλι ούτε θα απολογηθούμε σε κανέναν,ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.
Ειτε στέλνουν τις ανακοινώσεις είτε όχι  εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας  χωρίς λοξοδρομήσεις και συμβιβασμούς..Στο μαχαίρι μόνο κόντρα πάμε...Συνεχίστε λοιπόν να είστε αυτοί που είστε και που πάντα είσασταν...

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ