Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Πειθαρχήσου ρε! Τι σου ζητάμε ;

Ο <<έντιμος>> συμβιβασμός ή η εντός προγράμματος ΔΕΘ  συμφωνία, τελικά περνάει μέσα από την κομματική πειθαρχία ενός κόμματος που αυτοαποκαλείται ριζοσπαστικό και αριστερό.
Μήπως δεν είναι ολοφάνερο πια ότι αυτή η διαπραγμάτευση οδηγεί σε δύσπεπτα μέτρα για τον  βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ και σε  πραγματικό σηψαιμικό σοκ την κοινωνία;

Ας μην ξαναθυμίσουμε το σκίσιμο των μνημονίων που τελικά ήταν ..σχήμα λόγου για την Ζωίτσα μας.
Αλλά να θυμίσουμε ότι πριν την 25η Ιανουαρίου ο λαός είχε τσακιστεί από τα μέτρα που έφεραν οι <<εταίροι>> και ψήφισαν  με..<< αίσθημα ευθύνης>>  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ του ΛΑΟΣ και της ΔΗΜΑΡ με οποιαδήποτε κυβερνητική  ή οχι  συμμαχία αναμεσά τους.Δημιούργησαν κυβερνήσεις σωτηρίας έφεραν Παπαδήμους ,αυτοκτόνησαν μια μικρή πόλη ,έδειραν γυναίκες -γέρους -παιδιά,έστειλαν στην ανεργία την μισή Ελλάδα ενώ ξεπούλησαν την λαική περιουσία σε επενδυτές που ήρθαν να επενδύσουν τα λεφτά των άλλων ,να θησαυρίσουν και να στείλουν το λογαριασμό πάλι πίσω.
Ο λαός πίστεψε τις κορώνες των ..ψεκασμένων ή  την αντίσταση των πλατειών και ψήφισε με οργή εναντίον  αυτών που κούρεψαν τα ονειρά του για να δει ρε παιδί μου το φως στην άκρη του τούνελ.Έτσι  τουλάχιστον νόμιζε ...
Ετσι 4 μήνες μετά τις εκλογές τι έχουμε δει να γίνεται ;
Είδαμε την γιγαντιαία αναδίπλωση μιας <<επανάστασης>> που δεν έγινε ποτέ (πως θα μπορούσε άλλωστε με αυτά τα υλικά;) και την μετατροπή ενός εκλογικού αποτελέσματος, ή  μιας καθολικής διαμαρτυρίας αν θέλετε   ,σε μια εντολή κομματικής πειθαρχίας που απαιτεί ο <<έντιμος συμβιβασμός>> και που στην πραγματικότητα είναι  η ατιμωτική προδοσία μιας φιλοευρωπαικής συμφωνίας από άξιους συνεχιστές της προηγούμενης πολιτικής.
Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως μια θετική συμφωνία  (τουλάχιστον κατά την αποψή τους) για τον λαό θα απαιτούσε την πειθαρχία των βουλευτών  της συγκυβέρνησης.
Θυμόμαστε βέβαια στο πολύ πρόσφατο παρελθόν τους βουλευτές προηγούμενων κυβερνήσεων να κάνουν επανάσταση  στο περιστύλιο της βουλής και στα πρωινάδικα των καναλαρχών και στις ψηφοφορίες  των μνημονιακών νομοσχεδίων να βροντοφωνάζουν ..ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Θυμόμαστε επίσης την αντιπολίτευση  του  τότε ,δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ,  να ζητά από τους αντιδρούντες (ας γελάσουμε) βουλευτές να μην ψηφίσουν τα μέτρα που τους.. στένευαν στα παπούτσια Αφού βέβαια αυτοί μετα το σόου που έστηναν για τις εκλογικές περιφέρειες τους  ψήφιζαν τα μέτρα ,κάποιοι μετά τους γιαούρτωναν,τους γιουχάρανε ή τύπωναν αφίσες με τίτλους ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
Το χειρότερο σήμερα δεν είναι  μόνο ότι τόλμησαν να ξεστομίσουν  τα περί κομματικής πειθαρχίας αλλά ότι τους απειλούν.. με χείρα βοηθείας  οι χθεσινοί σωτήρες,οι υπερμαχοι του ευρώ,οι ευρωπαιστές της λιτότητας ,οι δήμιοι της μεταπολίτευσης,οι σόουμαν των Ζαππείων και οι κουρείς ομολόγων..Και οι σημερινοί κυβερνήτες λοξοκοιτάνε προς τα εκεί γιατί να θυμάστε οτι.... η εξουσία είναι γλυκιά..

Στα δικά μας τα του ΟΣΕ δηλαδή , τα παπαγαλάκια <<ψιθυρίζουν>> για δύσκολες συγκυρίες,απαραίτητες σωτηρίες ,αναγκαστικές συμφωνίες και πουλάνε αντιπολίτευση ενώ είναι κυβέρνηση.Αφού σε ξεγελάσανε σιδηροδρομικέ και πήραν αυτά που ήθελαν για τον ευατό τους και το κόμμα τους θα σε βάλουν στην γωνία και θα σου πουν πολύ απλά οτι σε ....σώζουν..!!!

Πειθαρχήσου ρε....Τι σου ζητάμε;...Για σένα δουλεύουμε...Θες να ξανάρθουν οι προηγούμενοι που έπαιρναν μέτρα;Τα δικά μας μέτρα είναι τα σωστά..ΤΑ ΣΩΤΉΡΙΑ..

 Υγ..Στον επόμενο τόνο η σιδηροδρομική καρδιά θα χτυπήσει στο πεζοδρόμιο και όποιος αντέξει

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ