Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Πιο πουλημένος γίνεσαι λακές ( ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ)



«Αναμενόμενη» η ενόχληση και η υβριστική  ανάρτηση από τα γνωστά  «συνδικαλιστικά τομάρια»

To ενδιαφέρον είναι ότι το στέκι των πουλημένων μου απαντά προσωπικά αλλά ως τι; Ως το γραφείο τύπου της αόρατης αρχής που πέφτει από το ένα ατόπημα στο άλλο;

Δεν διερωτώμαι μόνο εγώ για την στάση μελών του σωματείου της ΠΕΠΕ αλλά και πολλοί μηχανοδηγοί οι οποίοι είδαν με έκπληξη μηχανοδηγούς να ζητάνε εξίσωση ποινών  για συναδέλφους τους γιατί κάποιος θεωρεί ότι αδικήθηκε ή όπως υποστηρίζει διώκεται πολιτικά!!

Δηλαδή αν όλες οι ποινές  των μηχανοδηγών που ελέγχθηκαν πειθαρχικά  ήταν στις 45 μέρες θα ήταν ικανοποιημένοι; Γιατί  τόσο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι δεν θα θέλαμε ούτε μία μέρα τιμωρίας για κανέναν συνάδελφο.

1)Αυτό που δεν λένε ότι πριν από την τιμωρία του μηχανοδηγού ( 45 ημέρες εκτός υπηρεσίας με το 50% των αποδοχών) που είναι συνδικαλιστής της ΠΕΠΕ με την ίδια  ακριβώς ποινή των 45 ημερών  τιμωρήθηκε για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη  και άλλος συνάδελφος. Ο δεύτερος μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας  τιμωρήθηκε και εκείνος αλλά με χαμηλότερη ποινή. (Ήθελαν να τιμωρηθεί ο β' μηχανοδηγός με την ίδια ποινή για να ικανοποιηθεί το εγώ κάποιων;)

2) Αυτό που δεν λένε ότι μηχανοδηγός  που  τιμωρήθηκε με χαμηλότερη ποινή  είχε εξαρχής παραπεμφθεί στο πειθαρχικό με χαμηλότερο άρθρο σε σχέση με τους υπόλοιπους  μηχανοδηγούς από την διεύθυνση λειτουργίας.Τι ακριβώς ζητάνε οι πουλημένοι στο στέκι; Να γινόταν αλλαγή άρθρου με αυστηρότερο για να τιμωρηθεί περισσότερο ο συνάδελφος;

Μα δεν ντρέπεστε καθόλου;

3) Αυτό που δεν λένε  οι πουλημένοι που κρύβονται πίσω από το στέκι είναι οτι όλες  οι ποινές καταψηφίστηκαν από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων. ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ

4) Βάζουν στον ίδιο κουβά τις ποινές με τις αθωώσεις; Μα δεν ντρέπεστε καθόλου;

5) Πουλάνε φούμαρα και ντροπιάζουν τους μηχανοδηγούς όταν είναι διχαστικοί με τα απαράδεκτα που γράφουν …  «Να δώσει συγχαρητήρια  για τις αθωώσεις των δύο συναδέλφων,    όταν επιβάλλονται αδιανόητες ποινές με βάση πολιτικά κριτήρια σε άλλους;» …….

Αυτό τους εμπόδισε να δώσουν συγχαρητήρια για τις αθώωσεις( μας έπεισαν)  και όχι ότι σε ανακοίνωση της παράταξης της συνεξέλιξης έλεγαν ανήθικους τους 2 μηχανοδηγούς που αθωώθηκαν στο πειθαρχικό.ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.




Δεν ντρέπεστε να απευθύνεστε στους μηχανοδηγούς με τόσο απαξιωτικό τρόπο και να υποτιμάτε την νοημοσύνη τους;


Αφού λοιπόν ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ θεωρεί ότι τιμωρήθηκε άδικα και με υψηλή ποινή από το πειθαρχικό συμβούλιο τι έχει να πει για τις ποινές των υπόλοιπων συναδέλφων μηχανοδηγών; Θεωρεί ότι ήταν δίκαιες; Θεωρεί ότι ήταν χαμηλές; ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑ ΟΛΕΣ.

Αυτός τι  έχει να πει για τις ποινές των υπολοίπων ή τον ενδιαφέρει μόνο ο ευατός του και όχι οι συνάδελφοι που εκπροσωπεί;

Τι έκανε για τις ποινές που προηγήθηκαν της δικής του ποινής σε άλλα πειθαρχικα;

Ο κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα της εκδίκασης της υπόθεσης τους σε δευτεροβάθμιο επίπεδο.

Αφού λοιπόν ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ θεωρεί 1) ότι αδικήθηκε από την απόφαση αφού 2) θεωρεί οτι έλειπε σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο από τον φάκελο να καταθέσει ένσταση και να πάει σε δευτεροβάθμιο πειθαρχικό με διαφορετική σύνθεση μελών και άλλον εκπρόσωπο εργαζομένων.

Προσωπικά προσφέρομαι να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του  παρόλο που ζήτησε την εξαίρεση μου από το πειθαρχικό  στην γραμματέα του πειθαρχικού συμβουλίου.

Γιατί δεν το κάνει;