Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

«Οχι άλλο καρβουνο» .Αρκετα με το ψεμα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ στο σιδηρόδρομο


Και πριν λαλήσει ο πετεινός 3 φορές .... μάθαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει παράταξη  στην ΓΣΣΕ  αφού  έτσι απεφάνθη  ο τιτανο- τεράστιος.
Μετά από αυτή την  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ...γελάσαμε και σήμερα 
Μαλλον   την παράταξη  στην ΓΣΣΕ  καπου θα την έχασε ή θα την ξέχασε  ο ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως μεταξύ  των οδών  αριστερού μνημονίου και  ελπίδας  γωνία  

Ο τιτανοτεράστιος  πασοκοσυριζαιος   στο σιδηροδρομο  μαλλον έπαθε αμνησία ελέω διάσπασης των «συριζοαριστερών»  δυνάμεων   που ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤ και καταψηφίζουν την προταση  της ΔΑΣ 
Τα 2 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ με τα οποία κατέβηκαν  συριζαιοι και οι πρώην πασόκοι (δλδ το ίδιο πράγμα )  και στο οποίο ενα ψηφοδέλτιο ήταν επικεφαλής ο απερχόμενος  αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ μάλλον δεν το είδε.
Για το  επιχείρημα του τιτανοτεράστιου οτι Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΣΕΕ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ  ΣΤΗ ΓΣΕΕ  μόλις μάθαμε ότι στο Καβούρι έχουν ξαπλώσει όλοι κάτω από τα γέλια!!!

Ας μας πει ο τιτανοτεράστιος γιατί ο ίδιος αγωνίζεται ακόμα και με διακστικά μέσα  για καρεκλίτσα   σε συνεδριο που το χαρακτηρίζει  ως νόθο και ως  νόθους τους εκπροσώπους του.
Τι έγινε  τώρα ;Είναι ή δεν είναι νόθοι;Θα μας πει ο τιτάνας;

Μιλάει για ΜΑΤ Ο ΣΥΡΙΖΑ; Που λιάνισε στο ξυλο εργατες και συνταξιούχους;
Ας απαντήσει ο τιτανοτεράστιος γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΓΣΕΕ πατώνει; 

Πως το είχε πει ; Χρήστο θα λέτε και θα κλαιτε!! (χαχα) Σε καλό μας  σήμερα