Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Εκεί στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ καλορίζικος ο ...Τσιόκας στο ΣΥΡΙΖΑ

Εμείς τα λέγαμε αλλά κάποιοι δεν ήθελαν να το πιστέψουν .
Οι κύριοι του ΔΙΚΤΥΟΥ σιδηροδρομικών , οι οποίοι εκπροσωπούν την εργοδοτική και κυβερνητική παρωδία που λέγεται  ΣΥΡΙΖΑ στο σιδηρόδρομο , σήμερα μάλλον  αισθάνονται λίγο άβολα μετά τον εναγκαλισμό του κόμματος τους με  έναν  από τους καταστροφείς του σιδηροδρόμου .Το ΔΙΚΤΥΟ ,η ΑΣΚ, Η ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ και αλλες συριζοπαρατάξεις βάσισαν και έχτισαν   την ύπαρξη τους εξαιτίας του Ρέππα και του Τσιόκα . Είμαστε όμως σίγουροι ότι για το ...καλο του ΣΥΡΙΖΑ θα το ξεπεράσουν (ή καταπιούν)   και αυτό και σύντομα σε λίγο καιρό θα αρχίσουν οι φωτογραφίες και οι εναγκαλισμοί με τον Τσιόκα καθώς θα θυμούνται παλιές ιστορίες από το ΠΑΣΟΚ ..


Και εσυ συνάδελφε  μεταταγμένε όταν θα σου ξαναπούν   κάτι πουλημένα τομάρια  ότι δεν δεν ξεχνούν τις μετατάξεις   και την καταστροφή  του σιδηροδρόμου να τους δείξει αυτό
Αρκετα λοιπόν με τους πουλημένους και τα τσιράκια τους.Τόσα χρόνια από το 2011 και μετα έχτισαν την ύπαρξη τους πάνω σε μια ψευτοεπανάσταση ,σε μια ψευτο αντιμνημονιακή ρητορική,σε μια χωρίς όρια αντιπαράθεση εναντίον προσώπων .
Και τελικά ποιο ήταν το αποτέλεσμα των πράξεων τους;
Πέτυχαν  την συνδικαλιστική αναρίχηση με το ψέμα και τα παραμύθια στους σιδηροδρομικούς   ενώ στην πραγματικότητα με την αμέριστη βοήθεια τους  :

  1. ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ
  2. ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΕΣ
  3. ΕΦΕΡΑΝ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΠΟΡΥΘΜΙΣΗ
  4. ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 8ΩΡΑ
  5. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΜΙΓΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΒΑΣΤΑΖΟΥΣ
  6. ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ 2011-2015 ΕΝΩ  ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΡΒΑΡΟΙ;
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ;

Τέτοια ξεφτίλα μάλλον δεν την περίμεναν ;
Αλλά επειδή τους ξέρουμε καλά και επειδή έχουν επιδείξει αξιοσημείωτη αντοχή στην ξεφτίλα έχουμε εμπιστοσύνη ότι και αυτό θα το καταπιούν αμάσητο.

ΥΓ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ