Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Οι «Ιούδες» πανηγυρίζουν για το ΦΕΚ της πώλησης της ΕΕΣΣΤΥ

Στο πέρασμα των χρόνων έχουν αναφερθεί πολλοί «Ιούδες» . «Ιούδες» που άφησαν ανεξίτηλο  το σημάδι  της προδοσίας  τους έτσι ώστε να μπορούμε σήμερα να τους αναφέρουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Σήμερα οι «Ιούδες»  της σύγχρονης εποχής ,αυτά τα «νούμερα» και διαδικτυακά τρολ  που αυτοαποκαλούνται αριστεροί  πετάνε την σκούφια τους για την ιδιωτικοποίηση της τεχνικής βάσης.

Θα το περιμέναμε ίσως από κάτι άλλα «νούμερα» με ειδίκευση στην μπουρδολογία ανευ νοήματος,να πανηγυρίζουν σήμερα για τις ιδιωτικοποιήσεις τις οποίες διαχρονικά υπερασπίζονται και έδωσαν μάχη   για να επιτευχθούν.
Από τα «ψευτοαριστερά νούμερα» θα περιμέναμε τουλάχιστον μια  μικρή αυτοσυγκράτηση αν και αυτοί στήριξαν με νύχια και με δόντια την ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου .Να θυμίσουμε ότι  το 2015 μας πούλαγαν το παραμύθι  για το τέλος των ιδιωτικοποιήσεων,και μέχρι τις εκλογές του 2019 είχαν ξεπουλήσει το «σύμπαν».
Σήμερα οι  διάφοροι δεξιοαριστεροί «αγωνιστές» και τα διαδικτυακά τρολ τους στα στέκια των πουλημένων ξερνάνε χολή εναντίον των εργαζόμενων για την ιδιωτικοποίηση της τεχνική βάσης .Αυτάρεσκα μονολογούν με το « τα λέγαμε εμείς»  και κουνάνε το δάχτυλο απειλητικά στους τεχνίτες.
  • Όπως τότε που έλεγαν την τεχνική βάση ..δύο τρύπια σκέπαστρα...
  • Όπως και  τότε  που  γύρναγαν τα μηχανοστάσια και το εργοστάσιο και ζητούσαν από τους απεργούς τεχνίτες να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις.
  • Όπως και τότε  που  επιστολές τους  χρησιμοποιήθηκαν από την εργοδοσία  στα δικαστήρια κατα των κινητοποιήσεων στην τεχνική βάση.
  • Όπως όταν συμβούλευαν τηλεφωνικά  τεχνίτες να κάνουν μετάταξη για να μην έχουν ..πρόβλημα στο μέλλον.

Συνάδελφε της ΕΕΣΣΤΥ , σήμερα  οι ψευτοαριστεροί και το στέκι του πουλημένου πανηγυρίζουν που σε πούλησαν .Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό  καθώς  σου λένε  και από πανω ότι νοιώθουν και δικαιωμένοι που έκαναν ότι μπορούσαν για να μπλοκάρουν μια αξιοπρεπή σσε για σένα .
Συνάδελφε της ΕΕΣΣΤΥ σήμερα πανηγυρίζουν   αυτοί που υπέγραψαν 9ημερη εργασία ,που ξεχασαν να διεκδικήσουν υπερωρίες,που έφεραν  μισθολόγια με 5ετη κλιμακια.Αυτοί  δηλαδή που καθημερινά κυλιούνται στην λάσπη  εναντίον των εργαζόμένων.
Είναι αυτοί που χλώμιασαν όταν είδαν την προσφυγή  στον ΟΜΕΔ και που εγκωμίασαν την παρουσία άλλων σωματείων εκεί που  όμως δεν εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στην τεχνική βάση.!!!Αλήθεια τι εκπροσώπησαν ακριβώς;
Είναι αυτοί που είδαν απειλή από την συσπείρωση των εργαζομένων στην τεχνική βάση και έτρεξαν να την απαξιώσουν χαρακτηρίζοντας την ως κίνηση απελπισίας !! ενω για τον ευατό τους πλασάρονται  ως η ελπίδα.!!  Ποιοι; Οι σάπιοι μέχρτι το κοκκαλο
Πρωταγωνιστής στην προπαγάνδα  εναντίον των εκπροσωπων  των εργαζομένων της τεχνικής βάσης αλλά και  των εργαζόμενων της  το στέκι του πουλημένου .Το αναξιόπιστο ,ανήθικο και εντελώς διάτρητο  ιντερνετικό φερέφωνο .
Ίσως να είχε αρκετό  ενδιαφέρον να  τυπώσουμε και να μοιράσουμε  στα μηχανεργοστάσια τις 2  τελευταίες και εντελώς ξεφτιλισμένες πανηγυρικές αναρτήσεις του υπερ της ιδιωτικοποίησης της ΕΕΣΣΤΥ.
Οι εργαζόμενοι οφείλουν να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία.Να συνθεσουν τις δυνάμεις τους και να ενισχύσουν τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
Οι εργαζόμενοι  σε όλους  στους χώρους δουλειάς  πρέπει  να κλείσουν τα αυτιά τους στα στέκια της κάθε συνδικαλιστικής μαφίας  και να γυρίσουν την  πλάτη σε πουλημένους συνδικαλιστές που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας συνδικαλιστικής ΚΑΜΟΡΑ που εξυπηρετεί τον ευατό της ,εργοδοσίες , κυβερνήσεις.