Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Για τον λεκέ στην ιστορία της έλξης δεν τα λέμε μόνο εμείς...

Το στέκι του πουλημένου αλλά και ο ίδιος αποτελούν λεκέ στην ιστορία της  έλξης.Η πορεία τους υπήρξε μια πορεία υβρεων ,ιντερνετικών εκβιασμών , ανωνύμων σχολίων ( σαν γνήσεις κότες που είναι) ,προπαγάνδας  αρχικά υπερ της κυβέρνησης  ΠΑΣΟΚ και μετα υπερ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και  προπαγάνδα υπερ των εργοδοσιών.Στο νέο του πόνημα εναντίον μας  ως απάντηση (για αρχή)  θα χρησιμοποιήσουμε λόγια άλλων.  

Είναι φανερό ότι δεν τα λέμε μόνο εμείς για το ποιόν του γραφικού τύπου που παριστάνει τον πρόεδρο.Τα λένε και οι πρώην συνεργάτες του από την Νέα Έλξη.Όπως θα δείτε  παρακάτω η αλλαγή ηγεσίας στην Νέα Έλξη άνοιξε στόματα..Η Νέα Έλξη με μια τέραστια ανάρτηση «αφιέρωμα» στο facebook   για τον  γραφικό πρόεδρο της ΠΕΠΕ λέει πολλά για το παρελθόν,το παρόν αλλά και το μέλλον.
Παρά του ότι μας χωρίζει αβυσσος με την Νέα Έλξη ως πρώτη απάντηση στα όσα ανάρτησε χθες  βάζουμε αυτούσια την τεράστια ανακοίνωση - αφιέρωμα  και θα ακολουθήσει και δεύτερη απάντηση απο εμάς για όλα.
Ακολουθεί η τεράστια σε μέγεθος ανακοίνωση της Νέας Έλξης.
Διαβάστε και διασκεδάστε ;


“Σχεδόν πάντα η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία”, ήρθε η ώρα να πάρει κάποιες απαντήσεις και συμβουλές σε όσα μας προσάπτει και κατηγορεί ο συνάδελφος και εργατοπατέρας όλων των μηχανοδηγών. Παρατηρείται ότι τις τελευταίες ημέρες έχεις εξαπολύσει μια προσωπική επίθεση φωτογραφίζοντας συνάδελφο με χυδαίους χαρακτηρισμούς, χωρίς να σου εχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.Τον αποκάλεσες κομπλεξικό γιατί ανακάλυψες με την ιδιότητα του λαγονικού ότι είναι ο συγγραφέας της σελίδας -νέα έλξη -.Σου συνιστώ καλύτερα να σε προβληματίζουν όλα αυτά που γράφονται και όχι ποιός τα γράφει. 

Αντίθετα εσυ , από την πρώτη κιόλας δημοσίευση σου απο το στέκι,εξαπέλυσες βρισιές, βαρύτατους και κακόβουλους χαρακτηρισμούς ,πεζοδρομιακά αστεία, πάντα σε συνεργασία με τα απαράδεκτα σχόλια ανωνύμων σχολιαστών ή όπως του γνωστού-άγνωστου ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ( κρυμμένος πισω από το πληκτρολόγιο ) σε βάρος συνδικαλιστών που ήταν αντίθετοι με το πολιτικό και παραταξιακό σου πιστεύω. Φυσικά κανένας από αυτούς δεν πέταξε ιντερνετικό δηλητήριο στο πρόσωπο σου γιατί πολύ απλά όλοι είχαν καταλάβει ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο συνδικαλίζεσαι .Κουτοπόνηρα βρήκες βήμα από το διαδύκτιο για να προβάλεις όλα αυτά που ήθελες ( ψέματα ) αλλά δυστυχώς για εσένα η παρουσία ενως άλλου μπλοκ με διαφορετικές απόψεις,ήταν και είναι για σένα εχθρός προ των πυλών που πρέπει να απαξιωθεί. Στην κατοχή μας έχουμε ενα πακέτο από εκτυπώσεις που περιέχουν όλες τις προσβολές που ειχες ανεβάσει θίγοντας συνάδελφους και συνδικαλιστές σε προσωπικό επίπεδο .Μπορεί να ξεχάσει κανείς τις εμετικές περιεχομένου φωτογραφίες που ανέβαζες στο διαδύκτιο από το στέκι σου ,με σχόλια ντροπής προς συνδικαλιστές ή τις αφίσες ΜΑΠΕΤ σόου που φωτογράφιζες τους τότε ηγέτες του σωματείου -με εμετικά σχολια που ακολουθούσαν το παραλήρημα σου ; Αυτα δεν είναι χυδαία και ρατσιστικά ,ή μήπως όχι ; Για τους άλλους μάλλον δεν μας ενδιαφέρει .
Αποκάλεσες συνάδελφο άσχετο σε συνδικαλιστικά θέματα που λογικό είναι σαν πανευρωπαϊκός συνδικαλιστής που είσαι να τα ξέρεις όλα ,αλλα να είσαι σίγουρος ότι τα κρυφά μονοπάτια που βαδίζεις τα βρίσκουμε πολύ εύκολα και σίγουρα διαισθανόμαστε τις προθέσεις σου , είσαι πολύ εύκολος και προβλέψιμος .Επιτέθηκες στον συνάδελφο άνανδρα ,λέγοντας ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί την ανακαίνιση της αίθουσας στο μηχανοστάσιο του ρεντη, ενώ κλήθηκε ως μέλος του ΣΤΑ μαζί με τον συνάδελφο Ζαραιδώνη να ασχοληθεί με τις εργασίες της ανακαίνισης . Αναμενόμενο αυτό από εσένα ,γιατί είσαι αυτός που επωμίζεται το καλό ,ενω αντίθετα στα λάθη και τις γκάφες βγάζεις την ουρά σου απέξω , με το γνωστό σε όλους πλέον ( οι αλλοι φταίνε ). Διαστρέβλωσες λόγια που αφορούσαν τους νέους μηχανοδηγούς και ευτυχώς ήταν παρόντες πολλοί συνάδελφοι ,οι οποίοι μπορούν να επιβεβαιώσουν την αλήθεια.Οταν επισημαίνεις προσωπικά σε νέο συνάδελφο ,ο οποίος είναι εκλεγμένος στο σώμα της ΠΕΠΕ και με ύφος συμβουλής ,ότι πρέπει γενικά να ενημερώνονται και να ειναι μέσα στις εξελίξεις έτσι ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεων σε θέματα που τους αφορούν,αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσουν -άσχημες μέρες-,όπως έγραψες στο παραλήρημα σου . Αυτά που βίωσαν παλαιότερες σειρές μηχανοδηγών δεν θελουμε να τα δούμε ποτέ ξανά σε νέους συναδέλφους μας .Δεν καταλαβαίνουμε , τι θέλεις να πετύχεις με αυτό τον τρόπο ;


Έχει διαπιστωθεί ότι πολλές φορες διαστρεβλώνεις λόγια μας και τα μεταφράζεις όπως εσυ θέλεις,για να μας φέρεις αντιμέτωπους με τα νέα παιδιά και να δημιουργήσεις εσκεμμένα αντιπάθειες . Δεν πείθεις όμως ,γιατί πολύ απλά τα παιδιά μας γνωρίζουν σιγά σιγά και έχουν άποψη και γνώμη για το ποιόν του καθενός .Η τακτική που ακολουθείς ειναι τρόπος καθαρά άτιμος χωρίς ίχνος μπέσας.Αναφέρθηκες στο ότι η νέα έλξη δεν έχει καμμία πρόταση για το πρόγραμμα υπηρεσίας ,παρά μόνο στην δημιουργία επιτροπής . Πάλι συνεχίζεις να ψεύδεσαι . Θέλεις να στα λέμε συνέχεια ή τα λες για να δημιουργείς εντυπώσεις ; Να σου το ξανα υπενθυμίσουμε μήπως και σταματήσεις να το ανακυκλώνεις συνέχεια. Έχουμε Τοποθετηθεί σε δημιουργία επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους του ΣΤΑ και του σωματείου απο τις δυο παρατάξεις, όπου από κοινού θα μελετήσουν και θα κάνουν μια αναπροσαρμογή του κυκλώματος με δημιουργία νεων υπηρεσιών,οι οποίες θα είναι αριθμημένες σε σειρά ,έτσι ώστε να γίνονται όλες οι υπηρεσίες από όλους τους συναδέλφους. Η χορήγηση αναπαύσεων θα γίνεται μετά από 4-5ή6 ημέρες συνεχόμενης εργασίας ενώ αιτήματα που θα χρίζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης θα γίνονται όσο το δυνατόν εφικτά για την υλοποίηση τους.Το φαινόμενο των αμοιβαίων αλλαγών θα ισχύει, εφόσον δεν δημιουργούνται προβλήματα στο γραφείο προγραμματισμού. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για πιο λόγο φέρνεις αντίρρηση και απαξιώνεις την κίνηση αυτή ; Δεν καταλαβαίνεις ότι επιτέλους θα σταματήσουν τα παράπονα από τους συναδέλφους,ακόμα και από τους μηχανοδηγούς που συμπορεύονται μαζί σου ή μήπως όχι; εκτός κι αν ισχυρίζεσαι ακόμα ότι δεν κάνει κανένας μηχανοδηγός παράπονα.


Μίλησες για δήθεν αχαριστία από την πλευρά του συνάδελφου που έχεις στοχοποιήσει, με πρόσχημα την αντιμετώπιση που είχε τόσο καιρό ,αλλά δεν αναφέρθηκες σε ποιόν πρέπει να απολογηθεί ;Σε εσένα ; Στην παλιά ηγεσία του σωματείου ή σε κανέναν ενδιάμεσο ;Έκανε κάτι που δεν έκαναν όλοι οι συνάδελφοι ή μήπως εσυ προσωπικά έκανες κάτι διαφορετικό από το σύνολο ; Εσυ για πιο λόγο κάνεις παράπονα ; Ολα αυτά τα χρόνια ήθελες κάτι άλλο και δεν το είχες ; Δεν έκανες τα πρωινά σου ολα τα χρόνια και όποτε ήθελες το κύκλωμα της πέμπτης με το εμπορικό και μάλιστα κανόνιζες μεχρι και με ποιόν θα συνεργαζόσουνα ;Ποιος είναι ο βόλεψακιας συνάδελφε; Αλήθεια πως και τόσα χρόνια πηγαίνεις με συγκεκριμένους συναδέλφους ; Μάλλον δεν ειναι όλοι μέσα στις επιθυμίες σου.Ο συνάδελφος που βάλετε από εσένα αυτό τον καιρό δεν εχει υποχρέωση σε κανέναν και ούτε του χαριζότανε κάτι παραπάνω σε σχέση με άλλους συνάδελφους . Μπορούσαμε ολοι μας να εργαστούμε κατά προσέγγιση ανάλογα με τις επιθυμίες μας ,πρωί-απόγευμα-βράδυ.Ότι μεταχείριση είχε αυτος ,ακριβώς την ιδια είχαν και όλοι οι συνάδελφοι.Πραγματικά τα παράπονα που κάνεις , ότι δήθεν πέρασες άσχημα παιδικά χρόνια στον σιδηρόδρομο,τα λες για να κερδίσεις τις εντυπώσεις ή για να αποδείξεις σε όσους δεν σε ξέρουν ότι έφτιαξες τον σιδηρόδρομο ; Βέβαια πολλά πράγματα γινόντουσαν με λάθος τρόπο αλλα δεν θυμόμαστε σαν συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ να έκανες ή να ζήτησες κάποια τροποποίηση . 
Η ίδια ακριβώς νοοτροπία επικρατούσε στο γραφείο υπηρεσιών ,ενώ δεν ξεχνάμε ποτέ τους συνάδελφους που ήρθαν στην έλξη με μετάταξη από τον Προαστιακό ,οι οποίοι κόπηκαν σε μια νύχτα από τις διανυκτερευσεις της Θεσσαλονίκης για 3 ολόκληρα χρόνια και ξανα επανήλθαν στην κανονικότητα όταν εντάχθηκαν στην δύναμη των μηχανοδηγών.Τοτε τι έκανες γιαυτους και τι άποψη είχες ; Μήπως ανήκαν σε άλλη παράταξη όποτε καλα να πάθουν; . Λογικό είναι ως νέοι μηχανοδηγοί να υπήρχε μια διαφορετική μεταχείριση απο έναν παλιό και να νιώθανε αδικημένοι μερικοί αλλά αποτι θυμόμαστε οταν ήταν στην εξουσία η ΝΔ πολλοί ζητούσαν κύκλωμα εργασίας και όταν έβγαινε στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ λέγανε ότι το κύκλωμα δεν μπορεί να «δουλέψει».Μήπως για χρήση ιδιαίτερης μεταχείρισης ; Μιλάμε συγκεκριμένα για την εποχή που είχες πάει με την ιδιότητα του συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ μαζί με τα εξοφλητικά των μηχανοδηγών στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στην εκπομπή του ΖΟΥΓΚΛΑ ,για να κατηγορήσεις τους συναδέλφους σου και να πεις δημόσια στην τηλεόραση ότι :« οι μηχανοδηγοί εχουν μεγάλες ετήσιες αποδοχές».Αλήθεια ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ Σ.Σ.Ε των μηχανοδηγών ; Αναφερόμαστε για τις δοξασμένες ημέρες που ησουν κι εσυ μέσα στο ΜΕΓΑΛΟ γραφείο της Καρόλου με τους συντρόφους σου από την ΠΑΣΚΕ και διαπραγματευόσασταν από ποια σειρά θα αρχίσουν οι υποχρεωτικές μετατάξεις . Από το 1 ή από το 100 ; Σε ποιούς πουλάς ότι δεν ειχες συμμετοχή σε όλη αυτή την διαδικασία ; Και όταν έκλεισε από το 100 και πάνω , το πήρες πολύ έξυπνα και το έκανες προπαγάνδα για την καινούργια παράταξη που ειχες φτιάξει, την εξέλιξη . ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ.Έχεις αφήσει αποτυπώματα ελέφαντα.


Καλύτερα όλα αυτά να τα συζητήσεις με την δικιά μας παρουσία και των παλαιότερων συναδέλφων που ξέρουν πολύ καλά τι γινότανε στα ΠΕΤΡΙΝΑ χρόνια που αναφέρεσαι. Εκτός κι αν θέλεις να θυμηθούμε τι έλεγες για τις ΕΠΙΚΟΥΡΙΕΣ και τις διανυκτερεύσεις στις υπηρεσίες στο ΜΑΙ,όπου έκανες λόγο στο να μην υπάρχει ούτε μια διανυκτέρευση στην Θεσσαλονίκη από το Ρεντη για να σταματήσει το φαινόμενο να λείπουν μακρυά από τα σπίτια τους οι μηχανοδηγοί.Μαλλον εχεις πετύχει το αντίθετο. Πλέον όλα τα τρένα στον άξονα είναι με διανυκτέρευση στην συμπρωτεύουσα .Όσο για την εποχή που παίρναμε τηλέφωνο για να μάθουμε τι δουλεύουμε την επόμενη ήμερα, εσυ ο ίδιος εχεις καθιερώσει στο Μ.Θ την ίδια ακριβώς τακτική . Είναι πραγματικά γελοίο να κατηγορείς απο το βήμα αυτές τις καταστάσεις και την ίδια ακριβώς στιγμή να τις υιοθετείς με τον ίδιο τρόπο. Ο λόγος βέβαια κοινός, όπως και τότε , αριθμός υπηρεσιών ισάριθμος με την δύναμη του μηχανοστασίου . Επομένως τι κατηγορείς ; Δεν σε καταλαβαίνουμε ; 


Μπορεί εύκολα να βγει εβδομαδιαίο πρόγραμμα ; Τρια (3) χρόνια όπως έγραψες κι εσυ η παράταξη της νεας ελξης σε βοήθησε με το παραπάνω για να βγάλεις όλες τις υποχρεώσεις εις πέρας και να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια που έβρισκες μπροστά σου με γνώμωνα κάτι κοινό , το καλό του μηχανοδηγού . Με μια διαφορά όμως. Θέλεις να έρχονται οι άλλοι σε εσένα αλλά εσυ ποτέ στους άλλους . Προτιμάς να πηγαίνεις μεμονωμένος παρα με διπλή έλξη .Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσυ προσωπικά δεν θα το έκανες ποτέ αυτό , γιατί είσαι απλα κομματικός και δεν βάζεις τίποτα παραπάνω απο τον ΣΥΡΙΖΑσου .Αυτό φαίνεται με τις αναφορές αλλά και με τις κινήσεις σου,όπου προσπαθείς να χτυπήσεις την τωρινή κυβέρνηση και να επικροτήσεις την προηγούμενη που συμπορευόσουν .Όλα τέλεια πριν 5 μήνες και όλα σε κατάσταση καταστροφής τώρα ...... Άφησε τα πολιτικά στην άκρη και κοιτά το εταιρικό κομμάτι. Μια είναι η μεγάλη εταιρία.Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ . Ξερεις ΕΣΥ !!!!!! Με μίσος αναφέρεσαι ότι μετά τις κυβερνητικές αλλαγές της χώρας ,εμείς σαν παράταξη σηκώσαμε κεφάλι . Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

Μετά τις τελευταίες εκλογές του σωματείου ,η παράταξη προσπάθησε να γίνει πάλι μια γροθιά , να αλλάξει πρόσωπα,να κινηθεί και να συμπορευτεί με μια διαφορετική αύρα , όπου με κοινές ιδέες και με νέες συλλογικές απόψεις θα έκανε την μεγάλη διαφορά. Είναι γνωστό σε όλους ότι υπήρξαν πολλά προβλήματα μεταξύ μας,τα οποία είχαν δημιουργήσει μια φάση διαχωρισμού για ενα χρονικό διάστημα .Όμως , όλα αυτά ξεπεράστηκαν και πλέον πορευόμαστε ΟΝΤΩΣ με ψηλά το κεφάλι, με τόλμη και αποφασιστικότητα .Λογικό είναι να μην σου αρέσει αυτό και να βρίσκεις λόγια για να κατηγορήσεις ,αλλά αυτό που συναντάς κάθε φορά δεν είναι υστεροφημία , ούτε τσαμπουκάς, ειναι όρεξη για κινητοποίηση .Ναι , ο συνάδελφος που κατηγορείς στο παραλήρημα σου είναι”μετριοπαθείς” και γιαυτο συμφωνούσε σε πολλά πράγματα μαζί σου , αλλα από τότε που πήρες στα χέρια σου εξουσία,κάνεις ακριβώς ότι κατηγορούσες με τρόπο καρμπόν .Τι να πρωτοθυμηθούμε;θα πρέπει να γράφουμε πολλές μέρες. Καλύτερα θα είναι να στα υπενθυμίζουμε κάθε φορά που θα βρισκόμαστε όλοι μαζί . Μπορείς τελικά να μας πεις όλη αυτή η κακία που βγάζεις στον συνάδελφο σου από που απορρέει ; Επειδή σου υπενθύμισε στο ΣΤΑ ότι πριν από 3 μήνες λέγαμε για τα ίδια ακριβώς προβλήματα στο ΜΑΙ και ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα ; Επειδή αναφέρθηκε στις μπάρες του ΑΙΡ που ανεβοκατεβαίνουμε από τα deziro με τον φόβο μην χτυπήσουμε κι εμείς όπως άλλοι συναδελφοι; ή επειδή σήκωσε τον τόνο της φωνής του για το εμπορικό όπου παρατηρείται το φαινόμενο να φτάνουμε στο θριάσιο και να πηγαίνουμε στον σταθμό του Ασπροπύργου,για να αλλάξουμε πολλές φορές 2 τρένα για την επιστροφή μας στο ρεντη , έχοντας κλείσει το λιγότερο 12 ώρες εργασίας.Γιατί εκνευρίστηκες και ειρωνευόσουν συνέχεια όταν σου τα έλεγε όλα αυτά ; Επειδή σου είπε ότι οι μηχανοδηγοί μετά τις προσλήψεις πολλαπλασιάστηκαν και πρέπει να βάλουμε δεύτερο βανάκι για τις μετακινήσεις μας ; Ποιο από αυτά δεν είναι καθημερινό παράπονο των μηχανοδηγών ; Ποιος μηχανοδηγός δεν έχει φτάσει σε κατάσταση εκνευρισμού πριν ακόμα φτάσει στην δουλειά του γιατι ξέρει τι ταλαιπωρία τον περιμένει ; Εκτός κι αν δεν σου άρεσε η ερώτηση για τον τιμοκατάλογο που γυροβολούσες σε όλους τους εκπαιδευτές μηχανοδηγούς και τους καθησύχαζες με την επιβάρυνση των πολυάριθμων διανυκτερεύσεων που έκαναν κάθε μήνα. Για ποιο νερό και σανό μιλούσες και κατηγορούσες τόσα χρόνια; Όλα αυτά που σου είπε από το βήμα ήταν πολύ σωστά και εύστοχα , με επιχειρήματα και απόψεις . Δυστυχώς όμως δεν σου αρέσει η κρητική και θες να σε προβάλουν ως ο Καίσαρας της έλξης . Πρέπει να μάθεις ότι η θέση στην οποία βρίσκεσαι, ασκεί αλλά και ασκείται από μεγάλη πίεση κριτικής μέσα από τα όργανα του συνδικάτου όπου σε συνάρτηση μεταξύ τους μπορεί να επιφέρει ένα καλό αποτέλεσμα, πιο αποτελεσματική δράση , μέσα σε μια ατμόσφαιρα υγείας στο σωματείο μας.Μην είσαι αρνητικός στην αντιπολίτευση και στην αντίθετη άποψη . Μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.Σταμάτα τους εγωισμούς και την ειρωνία στο πρόσωπο των άλλων .

Μάθε να ακούς για να ακούγεσαι , μην παρεμβαίνεις στην ομιλία του άλλου για να μην παρεμβαίνουν οι άλλοι , μην πετάς πέτρες για να μην σου πετάνε . Εμείς, όπως σου έχουμε επισημάνει είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε μαζί σου, για τους μηχανοδηγούς αλλά και για την σωστή λειτουργία της εταιρίας μας .Προσπάθησε να κανείς σωστό συνδικαλισμό και όχι τραμπουκισμό . Σε παρακολουθούμε μερες τώρα ,και σε ολους τους λόγους σου επι του βήματος φωνάζεις , βρίζεις και χαρακτηρίζεις με εναν ιδιαίτερο εκνευρισμό .Ίσως τα τελευταία γεγονότα σε έχουν πλημμυρίσει με νεύρα και νομίζεις ότι όλοι είναι εχθροί σου . Διαχώρισε τα περί σωματείου και τα περί ομοσπονδίας . Δεν είμαστε όλοι εχθροί σου , κι αν σου υψώνουμε την φωνή, σκέψου καλύτερα μήπως έχουμε κι εμείς νεύρα από το δίκιο που μας πνιγεί . Οτι πρόβλημα και διαφορές έχεις με συναδέλφους συνδικαλιστικά ή προσωπικά καλύτερα θα ήταν να τα λες κατι’διαν και να μην εκτίθεσαι από το προσωπικό σου προφίλ . Δεν χτυπάς τον άλλον με χαρακτηρισμούς και γραφικότητες από το διαδίκτυο , μετά μας αναγκάζεις κι εμάς να μπαίνουμε στην δίκη σου διαδικασία.Αυτά που κάνεις δεν σε τιμούν .Εάν θέλεις να κάνουμε συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί ,δεν χρειάζεται να γράφεις στο προφίλ σου ,μπορείς να καλέσεις το ΣΤΑ ή το σωματείο σε συμβούλιο και να λύσουμε όποιες διαφορές υπάρχουν , όμορφα συνδικαλιστικά πράγματα.Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι εκτός εργασίας , με λάθος τρόπο κινείσαι . Ο συνδικαλισμός δεν είναι ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ .Τίποτα δεν πρέπει να γίνεται όταν υπάρχει θυμός .Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς !!!
ΥΓ. Υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά για να μην αναγκαστείς να κάνεις κυβιστήσεις .Η πραγματικότητα επιβάλει κάθε φαινόμενο αλαζονείας να μπαίνει στην άκρη γιατί όπως καλά θυμάσαι , συγκεκριμένες δυνάμεις και των 2 σωματείων σήκωσαν το βάρος για την υπογραφή της πρώτης ΣΣΕ στην ιδιωτικοποιημένη ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Οσο αφορά τις παρατηρήσεις σου για θέματα προϊσταμένων που με κουτοπονηριά αρχίζεις να θίγεις , ένα πράγμα σου συνιστούμε: να κοιτάξεις καλά τις επιλογές που έγιναν με την δικιά σου ευλογία και ποσό ευχαριστημένος είσαι εσυ ,όλες κρίθηκαν ανεπαρκείς εκ του αποτελέσματος . Κι αν υπήρχαν φωτεινές εξαιρέσεις ,εσυ ησουν ο πρώτος που έτρεξε να τις σβήσει . Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί .