Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση γ.γ ΓΣΕΕ Νίκου Κιουτσούκη

Τον Σεπτέμβριο του 2017 πουλήθηκε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς έναντι του ευτελούς ποσού 45εκ.€!Τον Απρίλιο του 2019 πουλήθηκε η ΕΕΣΣΤΥ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναντι του ευτελούς ποσού 22εκ.€!
Τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο για τη μέν ΤΡΑΙΝΟΣΕ διέδιδαν ότι δεν έχει τίποτε ως περιουσιακό στοιχείο παρά μια ταμπέλα(ΤΡΑΙΝΟΣΕ)για να δικαιολογήσουν το ξεπούλημα,για δε την ΕΕΣΣΤΥ λέγανε ότι έχει ως περιουσιακά στοιχεία δύο κτήρια με τρύπια σκέπαστρα!!!

Σήμερα,ξεχνώντας την πλάτη που έβαλαν για να ιδιωτικοποιήσει-ξεπουλήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ σιδηροδρομικών μεταφορών και επισκευαστικού έργου,με απύθμενο θράσος καταγγέλουν την ΠΟΣ για την ρεαλιστική αποτύπωση των πολιτικών επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ για τις ιδιωτικοποιήσεις των δυο αυτών εταιρειών,με τις οποίες το συνδικαλιστικό κίνημα ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΚΑΘΕΤΑ και αυτό αναφέρεται και στην επιστολή της Ομοσπονδίας!!!
Απομένει να ανεβάσουν την φωτογραφία του πρώην υπουργού Σπίρτζη Χρήστου στην ομιλία του στη Βουλή όπου με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωνε πόσο πολύ λυπάται μέχρι που μετάταξε 80 υπαλλήλους της ΕΕΣΣΤΥ-120 ήθελε αλλά δεν τους βρήκε-για να ελαφρύνει το κόστος το οποίο από τα 34εκ.€ το έριξαν στα 22εκ.€!!!!!!!!
ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!!!
Οφείλω εδώ να ευχαριστήσω τους «μεταφορείς» των αναρτήσεών μου προς την ΕΦΣΥΝ αλλά και την δημοσιοποίηση τους από την Εφημερίδα!!!Ελπίζω να στείλουν και αυτή μου την ανάρτηση!!!