Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση Π.Ο.Σ

                                                                                
Αθήνα,   23/12/2019

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας Διαμεσολάβησης για την υπογραφή της Σ.Σ.Ε. για τους εργαζόμενους της ΕΕΣΣΤΥ ενημερωθήκαμε ότι δε θα ανανεωθούν οι συμβάσεις έξι (6) εργαζομένων που υπηρετούν στην ΕΕΣΣΤΥ με σύμβαση ορισμένου χρόνου (6 μηνών) η οποία λήγει στις 31/12/2019. 
Λίγες ώρες αργότερα, ενημερωθήκαμε άτυπα ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτίθεται να ανανεώσει όλες τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου του προσωπικού της ΕΕΣΣΤΥ.

Ζητάμε άμεσα να σταματήσει το θέατρο του παραλόγου, που παίζουν οι εταιρείες στις πλάτες των εργαζομένων, θυμίζοντας τον καλό και τον κακό αστυνόμο.
Διακηρυγμένη και γνωστοποιημένη θέση μας για το προσωπικό που υπηρετεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου καθώς και όσους υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία και έχουν ολοκληρώσει τη μαθητεία, να ενταχθούν άμεσα στο τακτικό προσωπικό της εταιρείας. 
Ζητάμε από την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να παρέμβει ουσιαστικά ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, όταν μάλιστα πρόκειται για εταιρείες που έχουν οικονομικές συναλλαγές με το Δημόσιο τόσο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα ΥΓΟΣ όσο και η ΕΕΣΣΤΥ με τη σύμβαση εκτεταμένης συντήρησης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.