Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ανασχηματισμός ..«Πάρε τον ένα και βάρα τον άλλον»

Ως  μια νέα προσπάθεια ξυσίματος του πάτου του βαρελιου από τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο νέος ανασχηματισμός με τα ίδια παλιά και φθαρμένα υλικά.
Αλλά δεν είναι μόνο η ανακύκλωση των ίδιων προσώπων της πολιτικής σκηνής που αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα  για να παραμείνουν στο προσκήνιο είναι και η εξάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία που τον κάνουν να αναζητά συμμαχίες με «όποιον να 'ναι» και «όπως να'ναι»...

Η υπουργοποίηση της ..Ζαρούλια της ΝΔ  Κατερίνας Παπακώστα έκανε τον γελοίο  κυβερνητικό ιστότοπο left.gr  να αναδιπλωθεί και να κατεβάσει την ανάρτηση του με την οποία της ασκούσε ΔΙΚΑΙΩΣ σκληρή κριτική για τις  ρατσιστικές δηλώσεις της   για τους μετανάστες

Η ίδια η  Κ.Παπακώστα μπροστά στην υπουργοποίηση της έβαλε «νερό στο κρασί της» και ξέχασε δηλώσεις του πρόσφατου παρελθόντος για τον Τσίπρα και την παρέα του.Τι σου κάνει η καρέκλα!!
Την ξέχασε την ταπείνωση η Παπακώστα..Και δεν ντραπηκε καθόλου για λογαριασμό της να παραλάβει την ράβδο της εξουσίας προσκυνώντας τον ...θλιβερό και προκλητικά αμοραλιστή Τσίπρα..


Η  Κ.Παπακώστα αποτελεί σκληρό ακροδεξιό στοιχείο με ρατσιστικές αναφορές  (χαρακτήριζε τους μετανάστες ...κατσαρίδες!!) που βρήκε σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ.Τον μύλο που τα αλέθει όλα...
Αλλά φυσικά ο μύλος  του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε εκεί και είπε να αλέσει και την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου που αφού ψήφισε το πρώτο μνημόνιο διαφωνησε με το μεσοπρόθεσμο και έριξε τον ΓΑΠ.Δεν βρήκε κανένα πρόβλημα όμως στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ και έτρεξε να το στηρίξει με την υπουργοποίηση της..
Πως το έλεγε ο γίγαντας της δημοσιογραφίας;

Στα δικά μας τώρα ο τρισμέγιστος Χρήστος παρέμεινε στο υπουργείο  ιδιωτικοποίησης των μεταφορών και  με ανακούφιση !!!!! ( * το είχαν λερώσει το σώβρακο μέχρι να ανακοινωθούν τα ονόματα  των υπουργών ) βγήκαν μερικοί εργοδοτικοί και κυβερνητικοί συνδικαλιστές να το εορτάσουν με ανάρτηση αφιέρωμα.

Στα υπόλοιπα ..η καταστροφή συνεχίζεται και ο καταργημένος ΕΝΦΙΑ χτύπησε την πορτα ..
Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ ..Η ριζοσπαστική αριστερή απάτη και το ακροδεξιό φαν κλαμπ του.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ