Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΑΔΕΝΔΡΟ: 15 μήνες κοροϊδίας και εμπαιγμού..

15 μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο η κατάσταση παραμένει τραγικά η ίδια.
Τι δεν ακούσαμε όλο αυτό το διάστημα;Επιτροπές ασφάλειας της κυκλοφορίας,επεμβάσεις στους σταθμούς με κατασκευή ράμπας  (πχ Μέγαρα,Αγιους Θεοδώρους),ανακοίνωση για ανάταξη στο Άδενδρο (θα μάζευαν τα ατάκτως ριγμένα υλικά  παράπλευρα της γραμμής) ,κοπή των χόρτων,ενεργοποίηση του ΕΤCS μέχρι το Πλατύ,επάνδρωση σταθμών ,αυστηρή τήρηση των κανόνων κυκλοφορίας και μπλα μπλα μπλα μπλα ...
Τι έγινε από όλα αυτά ;

ΤΙΠΟΤΑ ..

..με βαρύτατες ευθύνες για το ΤΙΠΟΤΑ  της διοικησης του ΟΣΕ αλλά και της ηγεσίας του  υπουργείου μεταφορών που το μόνο που τους νοιάζει είναι η εξυπηρέτηση των ιδιωτικών σιδηροδρομικών εταιρειών .Κάτι που  φάνηκε  πολύ ξεκάθαρα με τον νέο κανονισμό κυκλοφορίας που ψηφίστηκε  άρον άρον μέσα σε 1 ημέρα .!!



Καλούμε όλους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους  για τις συνθήκες κυκλοφορίας όπως αυτή διεξάγεται σήμερα όπως πχ αμαξοστοιχία να σηματοδοτείται μέχρι σταθμό ο οποίος αργεί και δεν υπάρχει  φωτεινή σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση.
(* Στην περίπτωση που  συνεχιστεί αυτή η κατάσταση  θα επανέλθουμε με αναλυτική ανάρτηση...που θα..  ''ενοχλήσει" πολλούς)..

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ